Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner mandag kl. 08.00

Mercedes-Benz Sprinter Varebil.

Den nye Sprinter løfter nu varebilsegmentet til helt ny højder. Det sker ikke mindst takket være en lang række high tech-teknologier, der øger effektivitet, sikkerhed og komfort.

 

Forskellen på en Sprinter og andre varebiler er, at den nye Sprinter kan tænke selv.  Med regnsensor og bremseassistent bliver kørslen sikrere i alt slags vejr, og det er første gang i Sprinters historie, at varebilen kan fås med valgmulighed mellem forhjuls-, baghjuls eller firhjulstræk.

Læs om Mercedes-Benz Sprinter
 

Mercedes-Benz Sprinter Chassis.

Kravene til effektivitet og ydelse stiger hele tiden. Bilen, som er en vigtig partner i hverdagen, skal følge med kravene og hele tiden kunne bidrage til mere effektive processer.

Med mere end 600 ekstraudstyrsvarianter og mulighed for op- og udbygning i talrige variationer, er Mercedes-Benz Sprinter chassis ikke blot den bedste i sin klasse, men også den mest fleksible.

Den kan kort sagt tilpasses enhver branche.
At bilen har høje kvalitetsstandarder og en solid gensalgsværdi er yderligere faktorer, der understreger dens unikke status i markedet.

Læs om Mercedes-Benz Sprinter Chassis
 

Mercedes-Benz Sprinter Tourer.

En Sprinter Tourer’s fornemmeste egenskab er dens evne til at tilpasse sig. Uanset hvilken opgave, du skal have løst, kan bilen indrettes til formålet.

 

Der er plads op til 9 personer i bilen, og ved at fjerne siddepladserne, kan kabinen nemt og enkelt omdannes til et særdeles rummeligt lastrum, ikke mindst på grund af de lodrette vægge og de flade hjulkasser.

Læs om Mercedes-Benz Sprinter Tourer
 

CTA - Book en prøvetur

  • Skulle du have særlige ønsker til din prøvetur kan du skrive dem i dette feltet herunder.

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et videoopkald

  • Vælg den afdeling du gerne vil i kontakt med.
  • Vælg den model du er interesseret i.
  • Jeg giver mit samtykke til at Mercedes-Benz CPH kontakter mig pr. telefon, pr. elektronisk (E-mail/SMS) og pr. post:
  • Se Samtykkeerklæring
Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Book et videoopkald