Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz CPH Personbiler.

 

Kom til Åbent Hus den 28.-29. oktober hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm og Ishøj.

Kom til Åbent Hus den 28.-29. oktober hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm og Ishøj og oplev 300 brugte modeller, når vi fremviser vores helt nye koncept – Mercedes-Benz Certified.

 

En Mercedes-Benz er bygget til at køre langt og længe. I alle faser fra design over materialevalg til produktion er der tænkt kvalitet og holdbarhed. Det viser sig blandt andet ved, at en brugt Mercedes nærmest kun adskiller sig fra en ny ved antallet af km på tælleren – bortset fra almindeligt slid, naturligvis. Det er årsagen til, at vi kan tilbyde dig Mercedes-Benz Certified. Det er yngre, håndplukkede Mercedes, som vi har tjekket og klargjort, så de lever op til samme krav, som da de rullede ud af fabrikken.  Det er biler, vi står inde for. Og derfor har vi givet hver eneste Mercedes-Benz Certified 24 måneders nybilsgaranti.

Kom til åbent hus hos vores forhandler i Ishøj og Hørsholm i weekenden den 28.-29. oktober kl. 11-16 og oplev Nordsjællands største og bedste udvalg af brugte Mercedes.

 

Du finder os her:

 

Mercedes-Benz CPH Hørsholm
Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm.

 

Mercedes-Benz CPH Ishøj
Baldersbækvej 8M 2635 Ishøj.

Læs mere
 

Åbent hus d. 28 og 29 Oktober i Hørsholm og Ishøj.

Mercedes-Benz Certified
Pre-owned cars

 

Vigtig information om leasing.

Lovforslag om bilafgifter er fremsat og behandles i Folketinget.

 

Lovforslaget, som sætter ord på detaljerne omkring de nye bilafgifter, er nu fremsat i Folketinget. Aftalen indeholder en række ændringer og ubekendte faktorer for leasingområdet generelt.

 

Det betyder, at vi ikke på nuværende tidspunkt kan beregne leasingpriser.

 

Indbytningsbonus for ældre dieselbiler

For at øge antallet af biler med lavere miljøpåvirkning på vores veje tilbyder Mercedes-Benz ejere af personbiler med dieselmotorer af EU norm 1-4 en indbytningsbonus på 15.000 kroner, hvis den nye slutseddel underskrives i perioden 2. august – 31. december 2017.

Indbytningsbonussen gælder uanset bilens mærke, men bilen skal have være registreret i kundens navn i mindst seks måneder. Tilbuddet gælder ved samtidig køb af ny Mercedes-Benz personbil med en dieselmotor af EU norm 6 samt nye Mercedes-Benz plug-in-hybrider.

Læs mere
 

Udstyrsguide.

Læs alt om det lækre udstyr, som findes til de forskellige Mercedes-Benz modeller.

Læs mere alt udstyret