Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 11.00
Gå til service & værksted

Mercedes-Benz CPH står klar til at hjælpe dig.

Grundet Covid-19 og nye restriktioner holder vores salgsafdelinger for personbiler lukket for fysiske besøgende til og med d. 28. februar.

 

Vores salgsafdeling holder fortsat åbent med normale åbningstider og tilbyder stadig prøvekørsler og rådgivning via. mail og telefon samt online chat her på siden. Du kan også få en online fremvisning af den bil, du er interesseret i.

 

OBS: Hvis du har en aftale om udlevering af en ny bil, er din aftale fortsat gældende.
Såfremt du ønsker en prøvetur bedes kontakte vores salgsafdeling for at aftale yderligere.

 

Vi tager alle nødvendige forbehold ift. at passe på kunder såvel som medarbejdere i situationen. Derfor skal der også bæres mundbind når man besøger vores værksteder såvel som vores showrooms.

 

Har du spørgsmål til dit besøg, er du altid velkommen til at ringe på 70 159 159 eller skrive en mail til os på: mercedesbenzcph@daimler.com

Læs mere her
 

Elbiler fra Mercedes-Benz EQ.

Er du klar til at køre elektrisk?

 

Mercedes-Benz EQ udvikler sit modelprogram med hastige skridt og fremtiden bliver mere og mere elektrificeret.

 

Hos Mercedes-Benz CPH er stemningen elektrisk og du kan læse meget mere om modellerne, opladning og tjekke om du er klar til at skifte til elektrisk mobilitet her.

Læs mere om Mercedes-Benz EQ
 

EQ Power – Plug-in hybrid

Der findes en plug-in hybrid til ethvert behov og enhver smag, og med 24 forskellige elektrificerede modeller, findes der naturligvis også én til dig.

 

Uanset om du er til sportslig hatchback, dynamisk coupé, elegant sedan, praktisk stationcar eller rummelig og eventyrlysten SUV – og uanset om du foretrækker at supplere den elektriske drivline med benzin- eller dieselmotor.

 

Vi står klar til at hjælpe dig ind i en verden af Mercedes EQ.

Se vores hybrid modeller her
 

IONITY

IONITY er et joint venture mellem automobilproducenterne BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company samt Audi og Porsche.

 

Drivkraften bag IONITY er at skabe bekymringsfri kørsel med el-drevne biler i hele Europa.

 

På den måde vil du, i de kommende år, nemt og bekvemt kunne bevæge dig på tværs af landegrænser i din Mercedes-Benz EQ. Du vil kunne tage dine drømme med overalt i Europa uden at tænke yderligere over planlægningen. Sæt dig til rette i din Mercedes-Benz EQ og beslut dig herefter, hvor du skal hen.

Læs mere om IONITY