Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz CPH Personbiler.

 

Januar udsalg

Januar udsalg på brugte biler hos Mercedes Benz CPH – et af årets bedste kup !

Start det nye år med en brugt bil. Selvom 2018 først lige er startet, kan du allerede gøre et af årets bedste kup. Vi sænker nemlig prisen på 40 let brugte Mercedes-Benz. Hver og en er håndplukket af vores eksperter, omhyggeligt klargjort og efterfølgende dobbelttjekket, så de lever op til samme høje standarder som da de rullede ud af fabrikken. Derfor tøver vi heller ikke med at give 24 måneders nybilsgaranti – blot én af mange fordele, når du køber en Certified Pre-Owned Mercedes-Benz. Kig forbi eller bestil en Prøvetur hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm og Ishøj fra den 8. til den 31. januar og gør årets første og største kup.

 

 

Læs mere
 

Indbytningsbonus for ældre dieselbiler

For at øge antallet af biler med lavere miljøpåvirkning på vores veje tilbyder Mercedes-Benz ejere af personbiler med dieselmotorer af EU norm 1-4 en indbytningsbonus på 15.000 kroner, hvis den nye slutseddel underskrives i perioden 2. august – 31. december 2017.

Indbytningsbonussen gælder uanset bilens mærke, men bilen skal have være registreret i kundens navn i mindst seks måneder. Tilbuddet gælder ved samtidig køb af ny Mercedes-Benz personbil med en dieselmotor af EU norm 6 samt nye Mercedes-Benz plug-in-hybrider.

Læs mere
 

Udstyrsguide.

Læs alt om det lækre udstyr, som findes til de forskellige Mercedes-Benz modeller.

Læs mere om udstyret