Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
 

Ny Mercedes-Benz Sprinter Varebil.

 

Vores Sprinter kan tænke selv.

Den nye Sprinter 2018 løfter nu varebilsegmentet til helt ny højder. Det sker ikke mindst takket være en lang række high tech-teknologier, der øger effektivitet, sikkerhed og komfort.

 

Forskellen på en Sprinter og andre varebiler er, at den nye Sprinter kan tænke selv.  Med regnsensor og bremseassistent bliver kørslen sikrere i alt slags vejr, og det er første gang i Sprinters historie, at varebilen kan fås med valgmulighed mellem forhjuls-, baghjuls eller firhjulstræk.

 

Med et tilvalg af den uovertrufne automatiske 9-gears gearkasse øges både præstation og brændstoføkonomi.

 

Det 360-graders parkeringskamera gør det nemt at parkere bilen, uanset hvor trang pladsen måtte være, og den indbyggede internetforbindelse gør livet lettere for både chauffører og flådeadministratorer, fordi der altid kan skabes kontakt til og fra varebilen.

 

Med keyless start har Mercedes-Benz tilmed gjort det let at starte bilen, så du ikke behøver finde nøglerne frem. Bilnøglen kan blive liggende i lommen, hvorfra den sender signal til Mercedes-Benz om, at bilen skal låses op, når du tager i dørhåndtaget. I kabinen behøver du blot trykke på startknappen, så er du klar til at køre.

Se priser på den nye Sprinter
 

Ny fra inderst til yderst.

Med den ny Sprinter sætter Mercedes-Benz atter en milepæl for fremsynede, effektive og pålidelige varebiler.

 

Den ny Sprinter har indbygget WiFi hotspot – og dermed fast internetadgang – integration af smartphone, Bluetooth og trådløs opladning.

 

Som yderligere standardudstyr er den forberedt til fleet management-systemet Mercedes PRO, som ikke alene gør det muligt at få et unikt overblik over flåden, men som også kan få varebilerne til at kommunikere med hinanden og med kontoret.

 

Du kan opleve den nye Sprinter hos Mercedes-Benz CPH i Hillerød, Greve og Søborg.

Download ny Sprinter brochure her
 

Mercedes-Benz Sprinter er veludstyret fra start.

Designet er nytænkende, og funktionaliteten er i top. Pladsen i den nye Sprinter er udnyttet optimalt og med det klare formål at gøre alle arbejdsgange så enkle som muligt. Mercedes-Benz har derfor udviklet et enestående modulopbygget opbevaringskoncept, som meget præcist kan tilpasses den enkeltes behov og fx suppleres med aflåselige dæksler eller kopholdere, alt efter hvad arbejdsdagen byder på.

 

Fra førersædet i Sprinter 2018 har chaufføren adgang til alle vigtige funktioner via multifunktionsrattet. Derved kan han eller hun fokusere sin opmærksomhed på det vigtigste, nemlig at holde øje med trafikken.

 

Det intelligente betjenings- og displaykoncept med IPhone-integration, Wi-Fi, Bluetooth og AUX-indgang er således inden for rækkevidde. På samme måde er den 7” store touchscreen takket være en høj skærmopløsning let at læse, så chaufføren hurtigt kan orientere sig. Det gælder ikke mindst ved brug af den hurtige harddisknavigation med 3D-kortvisning.

 

Skærmen er udstyret med den nyeste touchscreen-teknologi, og det intuitive og stemmestyrede MBUX-infotainmentsystem gør det muligt for fører og bil at kommunikere på en helt ny måde.

Systemet vækkes øjeblikkeligt ved ordene ”Hey Mercedes”, og herfra kan alt fra navigation til musik og temperatur styres ved hjælp af stemmen alene.

 

 

Se priser på udvalgt ekstraudstyr
 

Design – Sæt dit eget præg på vejene.

Sprinter 2018 er en varebil, der anvendes i arbejdssammenhæng, og den skal efter Mercedes-Benz-fabrikkens overbevisning være lige så smuk som den bil, man bruger privat. ”Sensual Purity” beskriver et stilrent og moderne design.

 

Den nye Sprinter leveres i mange varianter og med et omfattende udbud af ekstraudstyr, så den kan løse enhver form for transportopgave. Til alle modeller findes tilmed omfattende opbygnings- og udbygningsløsninger.

 

Takket være et stort udvalg af lakeringer kan varebilens udseende justeres, så den stemmer fuldstændig overens med virksomhedens visuelle identitet.

 

Udtrykket kan varieres næsten i det uendelige, for eksempel med LED High Performance-forlygter, forkromet kølergrill eller kofanger og monteringsdele, der er lakeret i samme farve som bilen.

CTA - Book en prøvetur

  • Skulle du have særlige ønsker til din prøvetur kan du skrive dem i dette feltet herunder.
  • Vi tilbyder helt op til 24 timers prøvetur så du kan få det fulde indblik i din nye varebil. Vælg herunder hvad du ønsker.

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et videoopkald

  • Vælg den afdeling du gerne vil i kontakt med.
  • Vælg den model du er interesseret i.
  • Jeg giver mit samtykke til at Mercedes-Benz CPH kontakter mig pr. telefon, pr. elektronisk (E-mail/SMS) og pr. post:
  • Se Samtykkeerklæring
Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Book et videoopkald