Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Ny Mercedes-Benz Citan.

 

Citan fra kun 1.095 kr./md. inkl. serviceaftale.

Hvis du ikke har brug for et kæmpe lastrum, men til gengæld vil have en bil, der bare kører, så er Mercedes Citan lige noget for dig og din virksomhed.

 

Citan forbinder det behagelige med det nyttige. Funktionalitet og komfort følges ad, lige fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dør- og ladkanter, der letter lastearbejdet.

 

Nu kan du få Citan fra kun 1.095 kr./md. inkl. serviceaftale.

 

 

Mercedes Citan gør dit arbejde lettere.

Mercedes-Benz Citan er lige nu proppet med ekstraudstyr.
Vi har gjort det meget attraktivt at køre rundt i vores foretrukne storby-van.

 

 

Som kassevogn fås Citan i 2 køretøjslængder – lang og ekstra lang. Den er udstyret med et selvbærende karrosseri, hvis lange levetid er dokumenteret gennem omfattende tests, og som opfylder de høje Mercedes-Benz-standarder. Standarder som naturligvis også indbefatter ekstremt godt udsyn og særdeles effektiv lyddæmpning.

Book en prøvetur
 

Køreglæde og komfort i Citan.

Dine medarbejdere tilbringer ofte meget tid i deres varebil, som udover at transportere last også fungerer som kontor.

 

Derfor er det så vigtigt, at kabinen i din Citan er indrettet på en måde, som giver køreglæde og en følelse af sikkerhed.

 

Varebilens sæder er behagelige og yder optimal støtte af ryggen. Sædebetrækket i Mercedes Citan er åndbart, så man ikke sveder unødigt på varme dage, og alle betjeningselementer er inden for rækkevidde i den ergonomisk designede kabine. Chaufføren aflæser nemt alle vigtige informationer på det funktionelle kombiinstrument.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål
 

Effektivitet og sikker drift i Citan.

En lang række egenskaber gør Mercedes Citan til et både drift- og trafiksikkert valg. Servostyring, effektive bremser og undervognens fjeder-dæmper-konstruktion gør det behageligt at køre selv med tung last. Varebilen er fuld af power på motorvejen, men samtidig let at manøvrere i byen.

 

Du kan vælge mellem en dieselmotor med en ydelsesevne på hhv. 55 kW (75 hk), 66 kW (90 hk) eller 81 kW (110 hk) eller en benzinmotor med en ydeevne på 84 kW (114 hk).

Gearkassen i Mercedes Citan er enten 5- eller 6-trins manuel afhængigt af motorvarianten.

 

Automatisk havariblinksystem ved nødopbremsning giver en øget sikkerhed i udsatte situationer.

 

Mercedes-Benz’ innovative teknologi BlueEFFICIENCY sænker både brændstofforbrug og CO2-emission og er dermed med til at forbedre økonomien i din virksomhed, samtidig med at den tager hensyn til miljøet.

Find din nærmeste Mercedes-Benz CPH.
 

Gennemført design.

Mercedes Citan er en fleksibel varebil, der fås i 3 længder. Der findes på den måde en varebil til hver en branche og hvert et behov. Lastrummet er stort trods varebilens ellers kompakte mål, og med lave dør- og læssekanter er det hurtigt og effektivt både at læsse og aflæsse bilen.

 

Varebilen har en transportkapacitet på 3,8 m3 og en nyttelast på mellem 490 og 810 kg. Der er god plads i lastrummet til materialer og værktøj. Fastsurringsringe i varebilens gulv gør det nemt at laste uanset lastens karakter.

 

Citan er en varebil som skabt til byen med kompakte mål og et stort lastrum, som passer perfekt til byens mange udfordringer. Citan har alt hvad du kan forvente af en varebil med Mercedes-stjerne. Oplev selv alle fordelene ved en prøvetur.

Læs om vores kampagne tilbud her
 

Teknisk data.

Mercedes Citan

Kompakt:

Lang:

Ekstra lang:

Bilens længde:

3.937

4.321

4.705

Lastvolumen (m3):

2,4

3,1

3,8

Maks. lastlængde (mm):

1.369

1.753

2.137

Tilladt totalvægt (kg):

1.785

1.920/1.950/2.100

2.200

Maks. taglast (kg):

100

100

100

Mål & vægt – valget er dit.

 

Fordele ved Mercedes Citan.

Stort lastrum og store døre.

Let at manøvrere i byen.

Lav læssekant.

Økonomisk og miljøvenlig BlueEFFICIENCY-motorteknologi.

Kører 23,3 km på literen.

Sikkert bremsesystem ADAPTIVE ESP ®.

Lave driftsomkostninger.

Attraktive serviceydelser.

 

Både nye og brugte varevogne til salg.

Hos Mercedes-Benz CPH har vi både nye og brugte varebiler til salg og du er altid velkommen til at kontakte os, med henblik på specialist rådgivning eller en prøvetur.

 

Du kan kontakte os på 70 159 159 og spørge efter en af vores salgskonsulenter for varevogne.

 

Er du på udkig efter en brugt Citan, Vito eller Sprinter? Så kig ind på vore side for brugte varevogne hvor du kan finde et udvalg af de brugte varevogne vi har til salg eller leasing.
Kan du ikke finde den varevogn du leder efter så kontakt os og hør nærmere. Vi får hele tiden nye og brugte varebiler på lager.

 

CTA - Book en prøvetur

  • Firmanavn
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Telefon
  • Vælg model
  • Eventuel kommentar
  • Vi tilbyder helt op til 24 timers prøvetur så du kan få det fulde indblik i din nye varebil. Vælg herunder hvad du ønsker.
  • Lokation

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et tilbud

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Bestil et tilbud