Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

Mercedes-Benz Mobilo.

 

Betingelser for Mobilo.

Mobilo gælder i hele Europa for Mercedes-Benz personbiler.

 

Forudsætningen for at kunne benytte Mobilo og dermed også Service 24h er, at al service på bilen er udført i overensstemmelse med serviceplanen og på autoriserede Mercedes-Benz-serviceværksteder.

 

Ved regelmæssig service bliver din Mobilo automatisk fornyet frem til næste planlagte serviceeftersyn, dog højst med ét år ad gangen.

 

 

For biler med første indregistrering mellem 24.10.1998 og 31.03.2008 gælder den tidligere løsning MobiloLife, såfremt mobilitetsgarantien forlænges regelmæssigt eller aktiveres igen ved service på Mercedes-Benz værkstedet.

 

Din garanti for mobilitet.

Denne service er din garanti for, at du når frem, også selvom din bil mod forventning skulle gå i stå undervejs på grund af en teknisk fejl, et mindre uheld, en ulykke eller hærværk.

 

Mobilo står for mobilitet. Vi hjælper dig videre. Hurtigt og effektivt.

 

 

Vil du høre mere om Mobilo?

 

Har du brug for vores hjælp?
Vi står til din disposition døgnet rundt.

 

Ved uheld og ulykke.

For at du kan komme hurtigt videre i tilfælde af uheld eller ulykke, klarer vi mindre reparationer på stedet, hvis det kan lade sig gøre.

 

Hvis ikke det er muligt, sørger vi for at bugsere bilen til nærmeste Mercedes-Benz-serviceværksted.

 

Vi dækker udgifterne til overnatning i op til tre dage, hvis reparationen ikke kan foretages straks.

 

Hvis du foretrækker at køre videre, sørger vi for en erstatningsbil og betaler udgifterne, der er forbundet hermed i op til tre dage, mens reparationen bliver udført.

 

Du kan også få dækket udgifterne til videre rejse med fly eller tog.

 

Når bilen er klar på værksted, kan du vælge mellem at få dækket udgifterne til at rejse tilbage til værkstedet og hente bilen eller få bilen transporteret til din bopæl eller serviceværksted, såfremt det ikke er lykkedes at gøre bilen køreklar inden for tre dage.

 

Du kan ligeledes aktivere din Mobilo-aftale ved småuheld som en mistet nøgle, manglende olie eller kølervæske, eller hvis du er kommet til at tanke med det forkerte brændstof.

Hvis din bil har været udsat for hærværk eller anden voldspåvirkning udefra, som betyder, at den ikke kan køre, sikrer din Mobilo-aftale, at du kommer godt videre.

 

 

Genvind Mobilo.

Har du fået afbrudt din Mobilo-serviceaftale, fordi bilen ikke er blevet serviceret efter forskrifterne, kan du få genetableret aftalen ved at få foretaget ny service på et autoriseret værksted.

 

 

MobiloLife.

Gælder kun biler med første indregistrering mellem 24.10.1998 og 31.03.2008.

For biler med første indregistrering mellem 24.10.1998 og 31.03.2008 gælder MobiloLife fremfor Mobilo, såfremt mobilitetsgarantien forlænges regelmæssigt eller aktiveres igen ved service på Mercedes-Benz værkstedet. Hvis din bil har indregistrering efter 31.3.2008 falder denne ind under den nye løsning som hedder Mobilo.

 

MobiloLife er en mobilitetsgaranti, der hjælper dig videre, hvis bilen ikke kan køre. Den er tilknyttet alle Mercedes-Benz-personbiler, som opfylder betingelserne, og som færdes inden for et defineret gyldighedsområde (de fleste lande i Europa).

 

Den er gældende i op til 30 år, hvis du sørger for at overholde alle serviceeftersyn på autoriserede Mercedes-Benz-serviceværksteder, og den vil blive fornyet fra eftersyn til eftersyn. Intervallerne for serviceeftersyn beregnes af bilens computer med udgangspunkt i din måde at køre bil på.

 

Selvom du ikke har haft bilen til service på et autoriseret Mercedes-Benz-serviceværksted, eller der mangler noteringer i bilens servicehæfte, kan du stadig benytte dig af MobiloLife-servicen. Hvis du lader bilen servicere på et autoriseret Mercedes-Benz-serviceværksted, starter vi forfra og fornyer garantien indtil næste serviceeftersyn.

 

MobiloLife er en omfattende servicegaranti, der består af en gratis ydelses- og servicepakke, som hjælper dig hurtigt og sikkert videre, hvis uheldet er ude, og bilen ikke kan køre videre.
Hjælpen kan være enten starthjælp eller hurtig teknisk hjælp på stedet eller videre transport med taxa, tog eller fly.

 

Hvis bilen ikke kan repareres straks, dækker vi udgifterne i op til 3 overnatninger for alle bilens passagerer.