Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Nye afgiftsregler betyder nye priser.

Vi arbejder på højtryk for at få at få de nye, opdaterede priser klar hurtigst muligt – og vi takker for din tålmodighed.

 

Har du spørgsmål og ønsker du at blive kontaktet?
Så kan du trykke på knappen herunder og skrive dig op.

 

Du kan også kontakte vores salgsafdeling via telefon på 70 159 159 eller online chat her på vores hjemmeside.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv kontaktet
 

Ny GLE SUV.

 

Imponerer selv den største bilentusiast.

I en GLE SUV føler du dig på toppen uanset terræn, vejr eller årstid. Hver gang, du sætter dig ind i bilen, vil du kunne se frem til en oplevelse af de helt store.

 

Bilen møder alle udfordringer med overskud og kraft, og du kan blot læne dig tilbage og nyde oplevelsen i den totaltrenoverede og moderniserede kabine.

 

Luksus fra inderst til yderst.

Den nye GLE SUV er større og stærkere end nogensinde før. Bredere skærme, længere stødfangere og en udstødning med synlige rørhaler giver bilen et endnu mere sporty udtryk.

 

Bilens SUV-karakter understreges blandt andet af kølerafdækningen med en centralt placeret Mercedes-stjerne.

 

Den luksus og komfort, du fornemmer i bilens ydre, går naturligvis hele vejen igennem til bilens indre. Kabinen er velindrettet, så du kan betjene alle elementer intuitivt fra førersædet, heriblandt de to nye 12,3 tommer skærme.

 

Med ambiente belysning får du mulighed for at vælge mellem 64 forskellige farver så du kan sætte dit eget præg på kabinen.

 

Stol på din bil.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

 

Høj ydelse og hensyn til miljøet.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

 

Sæt dit helt eget fingeraftryk.

Mercedes-Benz’ udstyrspakker gør det muligt for dig at skræddersy bilen ned til mindste detalje, så den får præcis det individuelle look og de særlige egenskaber, som du drømmer om.

 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst