Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz GLC coupé.

 

Kraftfuld og dynamisk.

Med Mercedes-Benz GLC coupé får du det bedste af to verdener; SUV’ens power kombineret med coupéens sportslige elegance. Den er kraftfuld og dynamisk, mens designet giver den en visuel lethed.

Se priser på Mercedes-Benz GLC coupé
 

Selvsikkert udtryk.

Brede skuldre og en diamantgrill med kun én lamel og en centralt placeret stjerne giver GLC coupé et selvsikkert udtryk.

 

De mange smukke detaljer fra taglinjen over det stærke hækdesign til de store 18-tommers letmetalfælge understreger, at der her er tale om en bil med sporty karakter.

 

Indtrykket fortsætter, når du åbner døren til kabinen. Her mødes du af lækre ARTICO-sæder, en midterkonsol i moderne design og sorte lister i pianolak, der understreger bilens høje klasse.

Download GLC brochure her
 
 

Driveline og undervogn.

Når du køber en GLC coupé, har du mulighed for at vælge mellem tre typer motorer; benzin, diesel eller den alternative PLUG-IN HYBRID.

 

Hybridmodellen 350e leveres med en 7-trins automatgearkasse 7-TRONIC PLUS, mens de øvrige modeller leveres med en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC PLUS.
Læs om de forskellige løsninger her.

 

Med firehjulstrækket 4MATIC kan du ydermere optimere din kørsel og glæde dig til endnu større oplevelser. Læs mere om firehjulstræk her.

Motorer
 
 

Sikkerhed.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

Sikkerhedsteknologi
 

Høj ydelse og hensyn til miljøet.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

Miljøfremmende tiltag
 

Bilen fortæller, hvem du er.

Med den sporty AMG Line får bilen et stærkt udtryk, som du kan understrege med yderligere eksklusivt udstyr.

Udstyr og tilbehør
 

Mål.

 

Kontakt.

Vores brugte biler sælger vi fra vores afdelinger i Ishøj og Hørsholm.

Her er står vores salgspersonale klar til at hjælpe dig med svar på spørgsmål om de forskellige modeller, køb kontra leasing og finansiering, tilkøbsmuligheder, udstyr og meget mere.

Ishøj
Baldersbækvej 8M, 2635 Ishøj
Tlf: 8880 4848
E-mail: ucbishoej@daimler.com

Hørsholm
Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm
Tlf: 4516 5959
E-mail: ucbhoersholm@daimler.com

 

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Mercedes-Benz GLC coupé

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst