Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 17.30
Gå til service & værksted

Mercedes-Benz GLC coupé.

 

GLC coupé priser.

 

Kraftfuld og dynamisk.

Med Mercedes-Benz GLC coupé får du det bedste af to verdener; SUV’ens power kombineret med coupéens sportslige elegance. Den er kraftfuld og dynamisk, mens designet giver den en visuel lethed.

 

Selvsikkert udtryk.

Brede skuldre og en diamantgrill med kun én lamel og en centralt placeret stjerne giver GLC coupé et selvsikkert udtryk.

 

De mange smukke detaljer fra taglinjen over det stærke hækdesign til de store 18-tommers letmetalfælge understreger, at der her er tale om en bil med sporty karakter.

 

Indtrykket fortsætter, når du åbner døren til kabinen. Her mødes du af lækre ARTICO-sæder, en midterkonsol i moderne design og sorte lister i pianolak, der understreger bilens høje klasse.

Originalt tilbehør til eftermontering i GLC coupé
 
 

Driveline og undervogn.

Når du køber en GLC coupé, har du mulighed for at vælge mellem tre typer motorer; benzin, diesel eller den alternative PLUG-IN HYBRID.

 

Hybridmodellen 350e leveres med en 7-trins automatgearkasse 7-TRONIC PLUS, mens de øvrige modeller leveres med en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC PLUS.

 

Med firehjulstrækket 4MATIC kan du ydermere optimere din kørsel og glæde dig til endnu større oplevelser.

Motorer
 
 

Sikkerhed.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

Sikkerhedsteknologi
 

Høj ydelse og hensyn til miljøet.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

Miljøfremmende tiltag
 

Bilen fortæller, hvem du er.

Med den sporty AMG Line får bilen et stærkt udtryk, som du kan understrege med yderligere eksklusivt udstyr.

Udstyr og tilbehør
 

Mål på GLC-Klasse Coupé.

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst