Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 16.00

Ny Mercedes-Benz EQB.

 

Kantet. Karakterstærk. Elektrisk.

Rækkevidde:
Op til 395-419 km udelukkende på strøm (WLTP).

 

Ydelse:
Op til 168-215 kW (228 -292 hk)*

 

Opladning:
32 minutters opladningstid ved hurtigladestationer**

 

Dimensioner:
Længde: 4.684 mm.
Bredde: 2.020 mm.
Højde: 1.691 mm.

 

Bagagerumskapacitet:
Maks. bagagerumskapacitet bag forsæder: 1.710 l
Maks. bagagerumskapacitet bag bagsæder: 495 l

 

Sæder til alle. Plads til det hele.

EQB fås som standard med fem sæder, men en ekstra sæderække kan tilkøbes, så bilen har hele syv sæder. Det giver maksimal fleksibilitet til alle familiekonstellationer.

 

Samtidig giver den praktiske form perfekte forhold til de mest aktive, som har brug for meget plads.

 

Elektrisk med kant.

EQB fremstår karakterstærk med det kantede design, som elegant kombineres med de EQ-karakteristiske elementer som fx den klassiske front, der kendetegner de elektriske modeller fra Mercedes-Benz EQ.

 

Det sammenhængende lysbånd går igen fra de øvrige EQ-modeller og strækker sig på tværs af hele bilens front og bagende og fortæller med al tydelighed omverdenen, at her er en Mercedes-Benz EQ.

 

Endnu mere intelligent navigation.

En navigation er ikke bare en navigation. I EQB får du som standard navigation med Electric Intelligence, som betyder, at navigationen i tillæg til den aktuelle trafiksituation både tager højde for vejret og højdeforskelle i terrænet.

 

På den måde får du altid præsenteret den optimale rute inklusiv eventuelle ladestop undervejs. Så bliver det ikke lettere.

 
 

Det med småt.

*Alle tekniske oplysninger (om strømforbrug, rækkevidde, effekt, drejningsmoment, rekuperation samt ydelser) er foreløbige og beregnet internt i henhold til bestemmelserne i certificeringsmetoden „WLTP-kontrolmetode“. Der foreligger indtil nu hverken bekræftede værdier fra TÜV eller en EF-typegodkendelse og heller ikke nogen konformitetsattest med officielle værdier. Der kan forekomme afvigelser mellem oplysningerne og de officielle værdier.

**Opladningstiden svarer til 10-80 % fuld opladning ved anvendelse af en DC-hurtigladestation med forsyningsspænding 400 V, strøm mindst 300 A.

Kontakt mig venligst

Kontakt mig