Mercedes Benz CPH

Bliv en del af noget helt særligt.

 

Vil du være med på holdet?

Vi opdaterer løbende vores system med ledige stillinger.

Tryk på knappen herunder for at se hvem vi søger netop nu.

Ledige stillinger
 

At arbejde hos Mercedes-Benz CPH er en livsstil.

Ligesom det er noget særligt at køre Mercedes, er det også noget særligt at være en del af det team, der servicerer og sælger bilerne. Den karakteristiske stjerne på bilens køler kvalitetsstempler nemlig ikke kun bilens tekniske overlegenhed, men også alt det, der bakker bilen op.

 

Vi er et moderne bilhus, der betjener os af den nyeste teknologi både på værkstedet og i administrationen. Det gør det til et fagligt tilfredsstillende og udfordrende miljø at være en del af.

 

Vi sætter en ære i at have et godt arbejdsklima, hvor medarbejderne trives og betragter sig selv som en del af den samme enhed på kryds og tværs af faggrænser. Selvom vores hverdag kan være travl og hektisk, er vi opmærksomme på at tage vare på hinanden og ved, at vi kun er rigtig gode, når vi er det sammen.

 

Medarbejder hos Mercedes-Benz CPH.

Som medarbejder hos Mercedes-Benz CPH vil du opleve, at der er opmærksomhed på dig og på din udvikling både som medarbejder og som menneske. Du kan forvente løbende videreuddannelse, fordi vi ønsker at klæde dig på til altid at kunne yde dit bedste. Uddannelsen vil primært foregå internt på Daimlers kursus- og træningscenter.

 

Starpower – det hele handler ikke om arbejde.

Derfor har vi en aktiv personaleforening med det sigende navn Starpower.

 

Personaleforeningen har fokus at skabe oplevelser på tværs af vores 5 lokationer, så du som medarbejder mærker, at du er en del af en større familie.

 

Det kan være biografture, vinsmagning, jule- og sommerfest eller aftener med et fagligt fokus som for eksempel introduktion af nye biler.

 

Har du lyst til nye udfordringer?

Der er mange forskellige jobmuligheder hos Mercedes-Benz CPH. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du drømmer om at se dig selv enten som mekaniker, reservedelsekspedient, værkfører, salgskonsulent, sales supporter, administrativ medarbejder, teamleder eller medhjælper (deltid).

 

For at vi kan matche dig bedst muligt med det rigtige job, bedes du være omhyggelig i din beskrivelse af dine kvalifikationer og dine ønsker til jobbet.

 

Hvis du efterfølgende ser et opslået job, som du kunne være interesseret i, opfordrer vi dig for god ordens skyld til at søge det konkrete job, også selvom du tidligere har sendt en uopfordret ansøgning og derfor er oprettet i vores kandidatbank.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg uopfordret
 

Jobs.

Har vi fanget din interesse og ønsker du at se hvilke ledige stillinger vi kan tilbyde dig netop nu, så tryk på knappen herunder.

 

Vi vil se frem til at læse din ansøgning.

Se ledige stillinger her