Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 17.30

Mercedes-Benz X-Klasse.

 

Ny Mercedes-Benz X-Klasse.

 

Nu er der endnu mere X-Klasse til de danske veje.

Nu har vi ventet længe nok – Mercedes-Benz CPH kan nu tilbyde den ny X-Klasse 350 d 4MATIC med V6 motor.

 

Hvis du har brug for information om priser, udstyr, teknisk data eller anden information er du altid velkommen til at ringe, skrive eller besøge os på den lokation der passer dig bedst.

 

Mercedes-Benz X-Klasse: Vil få alle til at overveje en pickup.

Det er første gang i historien, at Mercedes-Benz præsenterer en pickup. Den nye X-Klasse er tilmed en pickup, der både kan anvendes som terrængående van og elegant familiebil til bykørsel.

 

Markedet for pickups i mellemstørrelsen er i hastig udvikling, og med denne fuldendte en af slagsen, der passer perfekt til en moderne og urban livsstil, sætter Mercedes-Benz helt nye standarder for klassen.

Forventningerne til X-Klasse er, at den vil appellere til så mange, at selv mennesker, der aldrig tidligere har overvejet en pickup, vil gøre det nu.

 

X-Klasse er et enestående køretøj, der slutter sig til et allerede meget omfattende Mercedes-Benz van-program og gør porteføljen komplet.

Download X-klasse brochure
 

Mercedes X-klasse er mere end en varebil.

Det bløde gearskifte, den lynhurtige acceleration, komforten i sædet og oplevelsen af at ligge sikkert og beskyttet på vejen. At køre Mercedes-Benz X-klassen handler mere end noget andet om følelser.

 

Det er oplevelsen af kvalitet, der lader sig mærke i alle detaljer i X-klassen. Og det er bevidstheden om, at der venter dig en oplevelse, hver eneste gang du sætter dig ind i din varebil.

 

X-klassen frembringer følelser ved at nyde synet af det gennemførte design. Det karakteristiske Mercedes-Benz-design, som løbende opdateres og altid sætter nye standarder uden nogensinde at miste sin sjæl.

 
 

Mercedes X er charmerende og har mange talenter.

X-Klassens front er enkel og charmerende med én stor stjerne og to ribber på grillen. Linjerne er bløde og harmoniske, og det rummelige lad smelter naturligt sammen med bilen.

 

Pickup’en kan transporteres ikke mindre end 1,1 ton, ligesom den kan trække op til 3,5 ton svarende til en trailer med tre heste eller en otte meter lang yacht.

 

Lastebredden er til gengæld bred nok til, at en europalle kan placeres mellem hjulene. Og så er selve laddet oplyst, så du kan laste det i mørke. X-Klasse kan tilmed individualiseres takket være et stort udvalg af udstyr, så den bliver din helt egen.

 

Den perfekte kabine.

Det eksklusive cockpit i X-Klasse er kendetegnet ved førsteklasses materialer, velgennemtænkte detaljer og ikke mindst stor komfort. Instrumentpanelet er karakteriseret ved den velkendte konkave-form, som er typisk for Mercedes-Benz, og strækker sig over hele panelets bredde.

 

Drivline og undervogn – Høj effektivitet og sikker drift.

Enhver Mercedes-Benz-motor er udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.
X-Klasse har en 4-cylindret motor med mulighed for 2WD og 4WD.

 

Sikkerhed i X-klassen

Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed. De sidste 10 år har fabrikkens designere målrettet arbejdet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel.

En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

X-Klasse er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

Fokus på miljøvenlighed.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet. De ydelsesstærke og brændstoføkonomiske motorer er blandt markedets mest brændstoføkonomiske, hvilket du også finder i den nye Mercedes X-klasse.

 

Udstyr og tilbehør.

En Mercedes-Benz er først og fremmest karakteriseret ved stor fleksibilitet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan sætte dit eget personlige præg på netop din bil. X-Klasse er ingen undtagelse. Du kan tilpasse en lang række af bilens detaljer og tilvælge lækkert ekstraudstyr, så pickuppen bliver præcis, som du drømmer om.

Originalt tilbehør til eftermontering i X-klasse

CTA - Book en prøvetur

  • Skulle du have særlige ønsker til din prøvetur kan du skrive dem i dette feltet herunder.
  • Vi tilbyder helt op til 24 timers prøvetur så du kan få det fulde indblik i din nye varebil. Vælg herunder hvad du ønsker.

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et videoopkald

  • Vælg den afdeling du gerne vil i kontakt med.
  • Vælg den model du er interesseret i.
  • Jeg giver mit samtykke til at Mercedes-Benz CPH kontakter mig pr. telefon, pr. elektronisk (E-mail/SMS) og pr. post:
  • Se Samtykkeerklæring
Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Book et videoopkald