Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner mandag kl. 08.00

Van ProCenter.

 

Pro Mobilitet.

Vi støtter din forretning – 24 timer i døgnet.

 

Et værkstedsbesøg skal ikke sætte en stopper for din forretning. Vi holder dig derfor altid kørende med et bredt sortiment af lånebiler.

 

Mercedes-Benz Van Pro Center er etableret for at yde dig som varebilskunde en helt exceptionel service. Det gælder, både når du skal beslutte dig for, hvilken bil der passer til din virksomhed, og når forretningen kører.

 

Som Van Pro Center har vi nemlig ikke alene en stor teknisk viden om de biler, vi forhandler, men også en god forståelse for de enkelte branchers behov. Tilsammen gør det os til din perfekte sparringspartner.

 

Vi tilbyder desuden yderligere sikkerhed for dig som tilvælger MobiloVan.
MobiloVan giver dig nemlig op til 30 års bekymringsfri kørsel

Læs mere om MobiloVan
 

Pro Udvalg.

Der findes en bil til hver en profession og til hvert et formål og vi kan hjælpe dig til at vælge helt rigtigt.
Alle vores modeller kan skræddersys og indrettes, så de passer helt præcist til dit specifikke behov.

 

Der er mange muligheder at vælge i mellem og mange valg at træffe.

Derfor står vores medarbejdere i Van Pro Center tilbyder en professionel rådgivning, som kan hjælpe dig til at få det komplette overblik.

 

I vores Van ProCenter kan du opleve de forskellige modeller, se nærmere på tilbehør, ekstraudstyr og indretning samt prøvekøre vores demobiler så du ikke er det mindste i tvivl når valget skal tages.
Vi garanterer, at du kan prøvekøre en udvalgt van inden for 48 timer, og at vi skræddersyr en finansieringsløsning til dig, som matcher dine behov og din forretning.

 

Vores mål er at give dig det mest kvalificerede grundlag at træffe din beslutning på og vi står klar til at hjælpe med alt det du skulle være i tvivl om.

 

 

Pro Åbningstider.

Kort ventetid og længere åbningstid. Du har bedre ting at tage dig til end at vente i kø.

 

Vi har ekstra lange åbningstider så du kan besøge os når du har brug for det. Vi har særskilte parkeringspladser kun til dig og din varebil.

 

Vores afdeling i Greve holder åbent 24 timer i døgnet, så du altid kan få det du har brug for, når du har brug for det.

 

Det gør vi for at nedsætte din ventetid og give dig de bedste og mest fleksible muligheder, når du og din Mercedes-Benz har brug for os. Din forretning skal holdes kørende og det hjælper vi dig med 24 timer i døgnet.

 

 

Pro Service.

Vi tilbyder værkstedsservice, glasreparation, dækhotel og mekanikerbistand 24 timer i døgnet.

 

Er uheldet ude, kan vi stille en erstatningsbil til rådighed, og det samme gælder, hvis du pludselig har så travlt, at behovet for en ekstra bil opstår.

 

Vi har altid et stort udvalg af både nye og brugte varebiler stående klar, så du hurtigt kan blive kørende.

 

Vores Pro Service program skal gøre det nemt og simpelt for dig og det gør vi blandt andet med:

 • Omfattende værkstedsservice
 • Reparation af stenslag
 • Dækhotel
 • Van-mekanikere på døgnvagt
 • Udvidede åbningstider
 • Kort eller ingen ventetid
 • Ekstra lange P-pladser

 

 

Pro Eksperter.

Vores VanPro eksperter forstår din forretning. Derfor kan du trygt lade os rådgive dig lige meget om det omhandler opbygning, flådeløsninger eller noget helt andet.

 

Vores ansatte uddannes løbende til at rådgive alt fra små enkeltmandsvirksomheder der starter leder efter deres første varebil til virksomheder med større flåder som har været mange år undervejs.
Du bliver derfor præsenteret for den bedste løsning for dig og din forretning.

 

Vi rådgiver også om finansieringsmulighederne, så du får den økonomiske model, der passer bedst til din forretning, og hvis du har flere biler i din forretning, kan vores flådespecialist vejlede dig.

 

 

Direkte kontakt 24 timer i døgnet.

Ligegyldigt hvilken situation du skulle stå i, er vi altid klar til at hjælpe dig og dit køretøj videre. Vi hjælper dig til at holde din forretning kørende.

 

Du har mulighed for at ringe og få hjælp til generelle spørgsmål hos Mercedes-Benz CPH Kontaktcenter, du kan ringe og booke tid hos et værksted på vores værkstedsbooking og i tilfælde af uheld eller problemer kan du altid ringe til Mercedes-Benz 24h service og få vejhjælp i hele Europa.

 

CTA - Book en prøvetur

 • Firmanavn
 • Fornavn
 • Efternavn
 • Telefon
 • Vælg model
 • Eventuel kommentar
 • Vi tilbyder helt op til 24 timers prøvetur så du kan få det fulde indblik i din nye varebil. Vælg herunder hvad du ønsker.
 • Lokation

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et tilbud

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Bestil et tilbud