Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Van ProCenter.

 

Pro Mobilitet.

Vi støtter din forretning – 24 timer i døgnet.

 

Mercedes-Benz Van Pro Center er etableret for at yde dig som varebilskunde en helt exceptionel service. Det gælder, både når du skal beslutte dig for, hvilken bil der passer til din virksomhed, og når forretningen kører.

 

Som Van Pro Center har vi nemlig ikke alene en stor teknisk viden om de biler, vi forhandler, men også en god forståelse for de enkelte branchers behov. Tilsammen gør det os til din perfekte sparringspartner.

 

Pro Udvalg.

Der findes en bil til hver en profession og til hvert et formål. Alle modeller kan skræddersys og indrettes, så de passer helt præcist til dit specifikke behov. Der er derfor mange valg at træffe.

 

Vores medarbejdere i Van Pro Center tilbyder en professionel rådgivning, som kan hjælpe dig til at få det komplette overblik.

 

Her kan du opleve de forskellige modeller, se nærmere på tilbehør, ekstraudstyr og indretning og prøvekøre vores demobiler.

 

Vores mål er at give dig det mest kvalificerede grundlag at træffe din beslutning på.

 

Pro Eksperter.

Vi rådgiver også om finansieringsmulighederne, så du får den økonomiske model, der passer bedst til din forretning, og hvis du har flere biler i din forretning, kan vores flådespecialist vejlede dig.

 

Pro Service.

Vi tilbyder værkstedsservice, glasreparation, dækhotel og mekanikerbistand 24 timer i døgnet.

 

Er uheldet ude, kan vi stille en erstatningsbil til rådighed, og det samme gælder, hvis du pludselig har så travlt, at behovet for en ekstra bil opstår.

 

Vi har altid et stort udvalg af både nye og brugte varebiler stående klar, så du hurtigt kan blive kørende.

 

Pro Åbningstider.

Vores afdeling i Greve holder åbent 24 timer i døgnet, så du altid kan få det du har brug for, når du har brug for det.

 

Det gør vi for at nedsætte din ventetid og give dig de bedste og mest fleksible muligheder, når du og din Mercedes-Benz har brug for os.

 

Direkte kontakt 24 timer i døgnet.

Ligegyldigt hvilken situation du skulle stå i, er vi altid klar til at hjælpe dig og dit køretøj videre. Vi hjælper dig til at holde din forretning kørende.

 

Du har mulighed for at ringe og få hjælp til generelle spørgsmål hos Mercedes-Benz CPH Kontaktcenter, du kan ringe og booke tid hos et værksted på vores værkstedsbooking og i tilfælde af uheld eller problemer kan du altid ringe til Mercedes-Benz 24h service og få vejhjælp i hele Europa.

Find kontaktoplysninger her

Find os her

Greve

Ventrupparken 12

2670 Greve

Greve – salg

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Søborg – salg

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – salg