Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz Sprinter Tourer.

 

Ny Sprinter Tourer.

 

Al den fleksibilitet, du drømmer om.

En Sprinter Tourer’s fornemmeste egenskab er dens evne til at tilpasse sig. Uanset hvilken opgave, du skal have løst, kan bilen indrettes til formålet.

 

Der er plads op til 9 personer i bilen, og ved at fjerne siddepladserne, kan kabinen nemt og enkelt omdannes til et særdeles rummeligt lastrum, ikke mindst på grund af de lodrette vægge og de flade hjulkasser.

 

For en ekstra luksuriøs passageroplevelse er det muligt at vælge sæder til de 3 sæderækker, som er nemme at afmontere og montere, og som kan indstilles enkeltvist med op til 20° hældning af ryglænet og komfortnakkestøtten.

 

Flot design og ren køreglæde.

Mulighederne er mange med den nye sprinter og det visuelle udtryk er ingen undtagelse.

Det allerede stilrene og moderne design kan udbygges med tilvalg såsom LED High Performance forlygter.

 

Design & fleksibilitet.

Det effektive loftsklimaanlæg, der fås som ekstraudstyr, forkæler dine passagerer i Tourer-modellen med en behagelig temperaturregulering.

 

I passagerafdelingen med fuld beklædning er det også muligt at tilvælge en holder til smartphones med USB-opladning for hver enkelt sæderække.

 

Der kan desuden tilvælges MBUX multimediesystem med høj skærmopløsning og 10,25″ touchscreen inkluderer blandt andet hutig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphoneintegration.

 

Både nye og brugte varevogne til salg.

Hos Mercedes-Benz CPH har vi både nye og brugte varebiler til salg og du er altid velkommen til at kontakte os, med henblik på specialist rådgivning eller en prøvetur.

 

Du kan kontakte os på 70 159 159 og spørge efter en af vores salgskonsulenter for varevogne.

 

Er du på udkig efter en brugt Citan, Vito eller Sprinter? Så kig ind på vore side for brugte varevogne hvor du kan finde et udvalg af de brugte varevogne vi har til salg eller leasing.
Kan du ikke finde den varevogn du leder efter så kontakt os og hør nærmere. Vi får hele tiden nye og brugte varebiler på lager.

 

CTA - Book en prøvetur

  • Skulle du have særlige ønsker til din prøvetur kan du skrive dem i dette feltet herunder.
  • Vi tilbyder helt op til 24 timers prøvetur så du kan få det fulde indblik i din nye varebil. Vælg herunder hvad du ønsker.

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et videoopkald

  • Vælg den afdeling du gerne vil i kontakt med.
  • Vælg den model du er interesseret i.
  • Jeg giver mit samtykke til at Mercedes-Benz CPH kontakter mig pr. telefon, pr. elektronisk (E-mail/SMS) og pr. post:
  • Se Samtykkeerklæring
Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Book et videoopkald