Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner mandag kl. 08.00

Mercedes-Benz Sprinter Tourer.

 

Sprinter Tourer priser.

 

Al den fleksibilitet, du drømmer om.

En Sprinter Tourer’s fornemmeste egenskab er dens evne til at tilpasse sig. Uanset hvilken opgave, du skal have løst, kan bilen indrettes til formålet.

 

Der er plads op til 9 personer i bilen, og ved at fjerne siddepladserne, kan kabinen nemt og enkelt omdannes til et særdeles rummeligt lastrum, ikke mindst på grund af de lodrette vægge og de flade hjulkasser.

 

For en ekstra luksuriøs passageroplevelse er det muligt at vælge sæder til de 3 sæderækker, som er nemme at afmontere og montere, og som kan indstilles enkeltvist med op til 20° hældning af ryglænet og komfortnakkestøtten.

 

Flot design og ren køreglæde.

Mulighederne er mange med den nye sprinter og det visuelle udtryk er ingen undtagelse.

Det allerede stilrene og moderne design kan udbygges med tilvalg såsom LED High Performance forlygter.

 

Design & fleksibilitet.

Det effektive loftsklimaanlæg, der fås som ekstraudstyr, forkæler dine passagerer i Tourer-modellen med en behagelig temperaturregulering.

 

I passagerafdelingen med fuld beklædning er det også muligt at tilvælge en holder til smartphones med USB-opladning for hver enkelt sæderække.

 

Der kan desuden tilvælges MBUX multimediesystem med høj skærmopløsning og 10,25″ touchscreen inkluderer blandt andet hutig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphoneintegration.

CTA - Book en prøvetur

  • Skulle du have særlige ønsker til din prøvetur kan du skrive dem i dette feltet herunder.

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et tilbud

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Bestil et tilbud