Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz Serviceaftale.

 

Vælg mellem 3 serviceaftaler.

Service BestBasic.
Med BestBasic serviceres din van 100 % autoriseret og certificeret.
Det vil sige i henhold til alle Mercedes-Benz’ grundige og gennemprøvede foreskrifter, og udelukkende med anvendelse af originalt tilbehør, reservedele, olier og væsker.

 

Service SelectPlus.
Service & reparation ekskl. sliddele.

Du får en aftale, som ud over at dække servicearbejde giver ekstra tryghed. Den omfatter også reparationsarbejder svarende til en udvidelse af nybilsgarantien i hele aftaleperioden.
Hvis du derimod ønsker alle omkostninger dækket (undtaget skader og dæk), skal du tegne en Service Complete aftale.

 

Service Complete.
Service og reparation inkl. sliddele.

Du får en aftale, som dækker alle nødvendige reparations- og vedligeholdelsesarbejder, dvs. servicearbejde i henhold til bilens serviceplan, reparationer samt sliddele (reservedele, der udskiftes regelmæssigt som følge af almindelig brug) og lovpligtige periodiske syn gennem hele aftaleperioden.

 

Få fast pris på din service.

Undgå unødvendige spekulationer. Køb en serviceaftale, der følger din Mercedes-Benz varebil i årevis. Når du køber din nye Mercedes-Benz varebil og frem til bilen er 3 måneder gammel, får du mulighed for at tegne en serviceaftale. Vi kalder den Mercedes-Benz Charterway serviceaftale.

 

Der er mange grunde til, at få en serviceaftale fra CharterWay – attraktive, faste omkostninger som dækker vedligeholdelse og reparation, en van der altid er klar og mindre administration, blot for at nævne enkelte.

 

Vi tilbyder to serviceaftaler med hver sin dækningsgrad: Service SelectPlus og Service Complete. Vælg den aftaletype, som opfylder dine behov.

 

Bestil en serviceaftale – så vi giver dig mere information og en detaljeret løsning, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

 

Selve aftalen laver vi individuelt til dig.

Ring til vores servicerådgivere i Greve på tlf. 43 41 52 52

CTA - Vans Serviceaftale

Kontakt mig venligst