Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Vi byder dig velkommen på banen.

 

Du bliver bedre kørende.

Uheld og skader i trafikken kan føre til økonomiske såvel som menneskelige omkostninger for en virksomhed. Nu har du chancen for at teste og forbedre dine køreevner og samtidig lære din bils køreegenskaber og sikkerhedssystemer bedre at kende.

Investeringen er lille, men afkastet er stort: En dags kursus betaler sig tilbage i form af højere sikkerhed for både chauffør og medtrafikanter – og det er der kilometervis og atter kilometervis af værdi i.

De fleste ulykker skyldes hverken vejen eller bilen, men derimod førerens manglende rutine i at kunne reagere hurtigt og korrekt i en kritisk situation. For selvom der bygges stadig flere avancerede og intelligente sikkerhedssystemer ind i køretøjer fra Mercedes-Benz som f.eks. stabiliseringsprogrammer, sporassistent og afstandsregulering m.m., så er førerens kendskab til bilen og dens evner stadig den afgørende faktor for færre uheld.

 
 

Kom med Mercedes-Benz på banen.

Sammen med Mercedes-Benz Danmark inviterer vi dig til et kursus tilpasset Mercedes-Benz Vans for 199 kr. pr. deltager. Vi anbefaler, at du gennemfører kurset i din egen Mercedes – det er jo den, du skal køre i til hverdag. Under hele forløbet er du i hænderne på professionelle instruktører fra FDM.

Instruktøren starter med at gennemgå og forberede dig på de øvelser og manøvrer, du senere skal gennemgå på banen samt vores seneste sikkerhedssystemer.

Kurset varer i 7,5 timer, hvoraf de 4 timer foregår på banen. Undervejs vil der blive serveret kaffe/te og kage, sandwich og sodavand – alt er inkluderet i kursuspakken til kun 199 kr. pr. deltager.

De køretekniske kurser afholdes her:

FDM Sjællandsringen ved Roskilde.
FDM Sjællandsringen er et af Danmarks største og mest modern køretekniske anlæg på 150.000 m2. Med i alt 2,4 km. sammenhængende bane, er der god plads til alle øvelserne.

FDM Jyllandsringen ved Silkeborg.
FDM Jyllandsringen er et kraftcenter for motorsporten i Danmark og består af 3 lukkede øvelsespladser, 2 køretekniske baner og 5 glatbaner.

 

Tilmeld dig

Ønsker du at deltage i Mercedes-Benz Van Safety Driving kursus, beder vi dig kontakte Jon Poulsen via mail: jon.poulsen@daimler.com

 

Safety Driving Kursus.

Tilmeld dig Mercedes Benz Safety Drive kursus

Tilmeld dig Safety Driving