Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 17.30

Mercedes-Benz CPH ReservedelsCenter.

 

Vi deler viden og reservedele.

Det er ikke hvem som helst, du får i røret, når du ringer til vores ReservedelsCenter. Det er specialister, der kan finde frem til præcis de reservedele, du søger – uanset hvor meget du selv måtte være i tvivl. Når vi har fundet de ønskede reservedele, bliver de sendt afsted med et bud.

 

Vi har to daglige leverancer – fra Herfølge i syd til Gilleleje i nord. Alle ordrer over netto 700 kr. (ekskl. moms) leverer vi gratis, og øvrige ordrer leveres mod et gebyr på 48 kr. (ekskl. moms).

OBS – vi leverer kun til erhvervsdrivende.

 

Fra dag til dag.

Selv om Mercedes-Benz CPH har et meget stort reservedelslager, så har Daimler AG et endnu større lager i Hannover, som leverer reservedele til hele Nordtyskland og Danmark.

 

Vi får leveret reservedele hver dag. Har vi ikke den del, du skal bruge på lageret, er den i de fleste tilfælde ikke mere end 24 timer væk.

 

Originale dele er værd at vente på. For de bliver kontrolleret og gennemtestet, så de overholder Mercedes-Benz strenge krav og høje kvalitetsnormer.

 

Webparts.

Som erhvervsdrivende kan du bestille reservedele online med bestillingsværktøjet WebParts. Det er hurtigt og enkelt at bruge og omfatter også fabriksrenoverede ombytningsdele og tilbehør.

 

Kontakt os og hør mere om hvilke krav der stilles for at blive bruger af Mercedes-Benz WebParts.

Varebiler – kontakt os på tel: 7010 1048
 

Levering.

Af sikkerhedshensyn modtager vi ikke kontanter på vareture. Betaling vil kunne foretages med betalingskort. Ved afhentning af varer i vores forretninger vil beløb over
2.500 kr. kun kunne blive betalt med betalingskort.

 

Kontakt.

Ring eller skriv til os mandag til torsdag kl. 7.30-16.00. Fredag til kl. 15.30.

 

Tlf. 7010 1045


Mail: reservedelembcph@daimler.com