Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz Serviceaftale.

Slip for unødige bekymringer i forbindelse med service, reparation og vedligeholdelse af din bil, med en serviceaftale.

 

Din Serviceaftale tager hånd om stort set alt ved dit værkstedsbesøg. Når aftalen kører, slipper du for regninger, papirarbejde samt unødige spørgsmål ved indleveringen og kan i stedet fokusere på din forretning og køreglæden i forbindelse med din Mercedes-Benz Van.

 

Med Serviceaftalen får du desuden mulighed for at budgettere ud fra faste og forudsigelige månedsomkostninger, du opnår færre stilstandstimer, højere anvendelsesgrad og driftsikkerhed, hvilket øger lønsomheden og beskytter brugtvognsværdien.

 

Vælg mellem 3 serviceaftaler.

Service BestBasic.
Med BestBasic serviceres din van 100 % autoriseret og certificeret.
Det vil sige i henhold til alle Mercedes-Benz’ grundige og gennemprøvede foreskrifter, og udelukkende med anvendelse af originalt tilbehør, reservedele, olier og væsker.

 

Service SelectPlus.
Service & reparation ekskl. sliddele.

Du får en aftale, som ud over at dække servicearbejde giver ekstra tryghed. Den omfatter også reparationsarbejder svarende til en udvidelse af nybilsgarantien i hele aftaleperioden.
Hvis du derimod ønsker alle omkostninger dækket (undtaget skader og dæk), skal du tegne en Service Complete aftale.

 

Service Complete.
Service og reparation inkl. sliddele.

Du får en aftale, som dækker alle nødvendige reparations- og vedligeholdelsesarbejder, dvs. servicearbejde i henhold til bilens serviceplan, reparationer samt sliddele (reservedele, der udskiftes regelmæssigt som følge af almindelig brug) og lovpligtige periodiske syn gennem hele aftaleperioden.

Skriv dig op til en serviceaftale – så vi giver dig mere information og en detaljeret løsning, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

 

 

Få fast pris på din service.

Undgå unødvendige spekulationer. Køb en serviceaftale, der følger din Mercedes-Benz varebil i årevis.

 

Når du køber din nye Mercedes-Benz varebil og frem til bilen er 3 måneder gammel, får du mulighed for at tegne en serviceaftale.

 

Der er mange grunde til, at få en serviceaftale – attraktive, faste omkostninger som dækker vedligeholdelse og reparation, en van der altid er klar og mindre administration, blot for at nævne enkelte.

 

Vi tilbyder tre serviceaftaler med hver sin dækningsgrad: Service BestBasic, Service SelectPlus og Service Complete.

 

Vælg den aftaletype, som opfylder dine behov.

 

Bestil en serviceaftale – så vi giver dig mere information og en detaljeret løsning, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

 

Selve aftalen laver vi individuelt til dig.

 

CTA - Vans Serviceaftale

Bestil serviceaftale