Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 17.30

Mercedes-Benz Marco Polo.

Se kampagnepris
 

Ny Mercedes-Benz Marco Polo.

Den allerbedste rejseoplevelse handler om frihed. Frihed til at tage på eventyr og lade nysgerrigheden lede vejen. Det er præcis den oplevelse, du får, når du sætter dig ind i din Mercedes-Benz Marco Polo og kører ud i verden.

 

Mercedes-Benz har specialiseret sig i at skabe banebrydende og innovative autocampere, der egner sig til både de lange ture og de små afbræk fra hverdagen.
Marco Polo har således samme komfort som en lille feriebolig – men al den frihed, der følger med, når der er fire hjul under.

 

 

Gennemført design.

Marco Polo er først og fremmest kendetegnet ved en smuk ydre designlinje, som får de rummelige autocamper til at fremstå på én gang elegant og kompakt. Med køredynamik, komfort og høj ydelse forener autocamperen det praktiske med det behagelige.

Det er en alsidig og økonomisk bil, der egner sig lige godt til familieferien som det store eventyr.
Alle materialer såvel inde som ude er af højeste kvalitet, og sammen med de gennemtænkte detaljer og den raffinerede finish giver det autocamperen et eksklusivt udtryk.

 

Den perfekte feriebolig.

Når vi kalder Marco Polo for en feriebolig på hjul, så skyldes det ikke mindst det ekstremt velgennemtænkte kabinekoncept.

 

Vippetaget giver en ståhøjde på 2,350 mm, så der er mulighed for at strække ryggen undervejs. Taget giver ligeledes mulighed for at indrette to komfortable sovepladser med ergonomiske skumgummimadrasser, mens bænksædet med et enkelt tryk på en knap kan omdannes til yderligere to sovepladser. Rullegardiner mørklægger kabinen og sikrer en god nattesøvn, ligesom de skærmer for nysgerrige blikke.

 

Det komplet integrerede køkken gør det muligt både at tilberede og nyde gode måltider på turen. For eksempel kan fører- og forsidepassagersæderne drejes og vendes mod det sammenklappelige bord. Her er tekøkken med to gasblus, vask med vandhane, der kan klappes væk og kompresserkøleboks på 40 liter til opbevaring af madvarer.

 

Overalt er kabinen udstyret med praktisk opbevaringsplads til både madvarer, fritidsudstyr og tøj.

 

Høj effektivitet og sikker drift.

Sikkerhed og hensyn til miljøet er altid i fokus, når Mercedes-Benz designer biler. Autocamperne er ingen undtagelse. Der kan vælges mellem tre trækstærke 4-cylindrede dieselmotorvarianter; 100 kW, 120kW og 140 kW. De har alle et økonomisk brændstofforbrug og opfylder udstødningsnormen Euro 6. Autocamperen kører op til 17,2 km på literen.

 

ATTENTION ASSIST registrerer typiske træthedstegn og advarer dig, mens sidevindsassistenten holder bilen sikkert på vejen, også når vinden blæser. Begge er standardudstyr, der giver tryghed.

 

Autocamperen leveres med bag- eller firehjulstræk efter eget valg og det forventede terræn.
Manøvredygtigheden gør samtidig autocamperen velegnet til bykørsel, så du aldrig er begrænset i din færden.

 

Sluk for hverdagen. Tænd for fritiden.

 

Fordele.

Fleksibel kabine med 4 sovepladser og integreret køkken.

Vippetag med ståhøjde på 2.350 mm.

Drejelige fører- og forsidepassagersæder.

Sammenklappeligt bord.

Økonomisk brændstofforbrug.

Tre motorvarianter, der opfylder Euro 6.

Valgmulighed mellem bag- og firehjulstræk.

ATTENTION ASSIST som standard, læs mere.

Sidevindsassistent som standard, læs mere.

Op til 17, 2 km på literen.

CTA - Book en prøvetur

 • Firmanavn
 • Fornavn
 • Efternavn
 • Telefon
 • Vælg model
 • Eventuel kommentar
 • Vi tilbyder helt op til 24 timers prøvetur så du kan få det fulde indblik i din nye varebil. Vælg herunder hvad du ønsker.
 • Lokation

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et videoopkald

 • Vælg den afdeling du gerne vil i kontakt med.
 • Vælg den model du er interesseret i.
 • Jeg giver mit samtykke til at Mercedes-Benz CPH kontakter mig pr. telefon, pr. elektronisk (E-mail/SMS) og pr. post:
 • Se Samtykkeerklæring
Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Book et videoopkald