Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Leasing og finansiering.

 

Ud fra dine behov.

Din Mercedes-Benz kan finansieres på den måde, der giver bedst mening for dig.

På den måde opnår du den højeste grad af fleksibilitet, og enhver, der driver virksomhed, ved, at økonomisk fleksibilitet er et vigtigt parameter for succes.

 

ServiceLeasing.

Ved ServiceLeasing, betaler du kun for brugen af din varebil, og du binder kun en meget begrænset kapital. Du kender dine præcise månedlige udgifter, og du bliver ikke overrasket af uforudsete udgifter til reparation og service, da begge dele er en del af leasingaftalen. En leasingaftale samler alle udgifter i ét samlet beløb. Det giver et totalt overblik over økonomien, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete udgifter.

 

Mercedes-Benz Finans tilbyder den perfekte leasingaftale, hvori alle væsentlige forhold aftales som leasingperiode, antal kilometer på årsbasis samt slutvilkår. Betalingen foregår ved én etableringsydelse efterfulgt af aftalte månedlige ydelser. Vi udregner hurtigt prisen for dig, hvis du blot oplyser, hvad du skal bruge bilen til, og hvor mange kilometer du forventer at køre om året. Når aftalen udløber, afleverer du bilen og kan indgå en ny leasingaftale på en ny bil. Du behøver derfor ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi.

 

Ring til os og hør mere om ServiceLeasing:
70 159 159

Læs om Service Leasing
 

Finansiel Leasing.

Finansiel Leasing er for erhverv et attraktivt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering, som giver god mening, fordi du ikke belaster din likviditet. Med finansiel leasing har du den fulde brugsret til bilen, mens ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans.

 

Fordelen for dig er, at du kun skal tænke på den månedlige leasingydelse og dermed ikke har yderligere likviditetsbelastning, ligesom leasingselskabet afholder momsen.

 

Aftalen, der rummer ubegrænset kilometerforbrug, målrettes dit behov, og du vælger f.eks. selv mellem fast eller variabel ydelse.

 

Ring til os og hør mere om
Finansiel Leasing:

70 159 159

Læs mere om Finansiel Leasing
 

Service- eller Finansiel Leasing.

Fordele ved ServiceLeasing

Budgetsikkerhed – du kender dine omkostninger.
Du betaler kun for de aftalte km.
Du behøver ikke tænke på gensalgsværdien efter aftalens ophør.
Ved periodens udløb leveres køretøjet tilbage til Mercedes-Benz Finans, og du er klar til en ny leasingaftale med en ny lastbil.

Fordele ved Finansiel Leasing

Ubegrænset Km-forbrug.
Du kan vælge en aftale som er skræddersyet efter dine behov.
Du kan selv vælge imellem fast eller variabel ydelse.
Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

CTA - Book en prøvetur

  • Skulle du have særlige ønsker til din prøvetur kan du skrive dem i dette feltet herunder.
  • Vi tilbyder helt op til 24 timers prøvetur så du kan få det fulde indblik i din nye varebil. Vælg herunder hvad du ønsker.

CTA - Kontakt mig venligst

CTA - Bestil et tilbud

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst
Bestil et tilbud