Autoriseret stjerne skadeservice.

En skade kan blive et spørgsmål om garanti.

Skulle uheldet være ude og har du lavet en skade på din bil?  Så kan du hos Mercedes-Benz CPH få udbedret denne. Vi har ingen grund til at betvivle, at der findes andre værksteder, der laver et ordentligt stykke arbejde. Men vi vil gøre opmærksom på, at der kan opstå problemer omkring vores 30-årige gennemtæringstid, hvis du – eller dit forsikringsselskab på dine vegne – vælger et andet værksted til udbedring af skader, end et autoriseret Mercedes-Benz værksted.

Hos Mercedes-Benz CPH foretager vi naturligvis både store og små skadesreparationer. Der er dog forskel på hvor du skal kører hen – alt afhængig af skadens størrelse og hvilken type bil du har. Hos Mercedes-Benz CPH skelner vi mellem Small Repair og det store pladeværksted på baggrund af størrelsen af din skade.

Har du en mindre skade på bilen? Kontakt den nærmeste Small Repair afdeling.
En lille skade kan være et stenslag, en mindre bule eller ridse i døren. Small Repair afdelingerne tager sig af skader der ikke har med større trafikskader at gøre. I Hørsholm, Søborg og Ishøj foretager vi småskade reparationer på alle typer varebiler og personbiler. Ved henvendelse bedes du venligst oplyse hvor din bil er forsikret.

Har du en stor skade på bilen? Kontakt pladeværkstedet i Hørsholm.
En stor skade kan defineres som en alvorlig skade på karroseriet. Store skader på karroseriet skal repareres i Hørsholm på alle typer varebiler og personbiler, så har du fået en skade af denne type, så kontakt Hørsholm afdelingen for yderligere hjælp. Ved henvendelse bedes du venligst oplyse hvor din bil er forsikret.

Small Repair kontaktinformation.

Ishøj
Tlf.: 8880 4848 eller mail: workshopis@daimler.com

Søborg
Tlf.: 4485 5757 eller mail: bodyshopmbcph@daimler.com

Hørsholm
Tlf.: 4516 5959 eller mail: bodyshopmbcph@daimler.com

Pladeværksted kontaktinformation.

Hørsholm
Tlf.:  4516 5959 eller mail: bodyshopmbcph@daimler.com

Størrelsen på en skade kan være svær at vurdere og derfor vil vores personale i afdelingerne naturligvis gerne hjælpe dig med at komme til den rigtige afdeling første gang. Ring til os og vi vil guide dig til det rigtige skadesservicecenter.

Genveje.

Værksteder

Find kontaktoplysninger på værkstedet nærmest dig. Vi er klar til at tage i mod din henvendelse.

Værkstedsbooking

Find den dato der passer dig bedst. Book din værkstedstid her, til det værksted der ligger tættest på dig.

MB+

Uanset hvor du har købt din Mercedes-Benz, er du velkommen til at tilmelde dig MB+ fordelsprogram.

Mercedes-Benz Service 24h

Mercedes-Benz Service 24h. Hurtig og professionel hjælp 365 dage om året, 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet.