Originale ombytningsdele.

Originale ombytningsdele er det attraktive alternativ til nye dele.

Ved erstatning af en defekt, gammel del sparer du op til 50% sammenlignet med prisen for en ny del, hvis du anvender en original Mercedes-Benz ombytningsdel. Og det uden at måtte give køb på noget. Tværtimod. Vores originale ombytningsdele har samme garantidækning som vores Mercedes-Benz originaldele. Genanvendelsen af gamle dele sparer ikke kun penge, men er samtidig også en særdeles miljøvenlig løsning.

Byt til nyt. Også hos Mercedes-Benz.

Selv når en Mercedes-Benz kommer op i årene, holder de fleste af dens dele stadigvæk høj kvalitet. Derfor sendes de brugte komponenter tilbage til produktionsstedet, hvor de bliver gennembearbejdet af eksperter og bragt i overensstemmelse med den nyeste tekniske udvikling.

Fordelen for dig: Du får en originaldel af høj kvalitet, men sparer op til 50% på prisen. Samtidig gælder der nøjagtig den samme garanti for disse originale ombytningsdele som for helt nye originale reserveldele, da de til fulde lever op til Mercedes-Benz’ høje krav til kvalitet og funktion. Hvad enten det drejer sig om en væskepumpe, en generator eller en motor – originale ombytningsdele fra Mercedes-Benz er til at stole på, de fås til en yderst rimelig pris, og så er de i høj grad med til at skåne miljøet.

Kvalitet.

Bearbejdelsen af originale Mercedes-Benz ombytningsdele er underlagt strenge krav. Alle sliddele udskiftes med nye dele. Alle vores originale ombytningsdele gennemgår en slutkontrol efter samme standarder, der også gælder for nye dele.

Individualitet.

Lige meget om du kører i en spritny eller i en ældre Mercedes. Med originale Mercedes-Benz ombytningsdele har vi det helt rigtige tilbud til din bil.

Rentabilitet.

Med originale Mercedes-Benz ombytningsdele sparer du op til 50% i forhold til udgifterne til en ny del ved at indlevere den defekte, gamle del. Med denne besparelse kan du køre omkostningsbesparende i længere tid.

Garantidækning.

For vores originale ombytningsdele gælder samme dækning som for vores nye dele – de er så gode, at vi kan tilbyde en toårig garantidækning for privatkunder. Denne dækning omfatter ombytningsdelenes funktionssikkerhed, levetid og ydelse.

Miljøvenlighed.

Da reservedelene ikke skal udskiftes helt, kræver det væsentligt mindre energi i forhold til fremstilling af nye dele. På den måde spares der på værdifulde råmaterialer, og der sker en reduktion i forhold til emission.

Originale reservedele

Det er vigtigt at du vælger originale reservedele til din Mercedes-Benz i forbindelse med service eller reparation.

Originale ombytningsdele

Originale ombytningsdele fra Mercedes-Benz er til at stole på. De fås til en yderst rimelig pris og gode for miljøet.

Original motorolie

Vores motorolie er optimalt tilpasset de mekaniske og termiske belastninger som en Mercedes-Benz motor er under.

Originale hjul

Med Mercedes-Benz original mærket dæk, kan du være sikker på at få det bedste for dig og din bil.

WebParts

Mercedes-Benz WebParts gør det muligt for dig at bestille dine originale reservedele online.

Mercedes-Benz Tilbehør & Collection

Få inspiration til gaverne til ham, hende eller børnene. Skal det være smart eller praktisk, moderne eller klassisk?

Værksteder

Find kontaktoplysninger på værkstedet nærmest dig. Vi er klar til at tage i mod din henvendelse.

Værkstedsbooking

Find den dato der passer dig bedst. Book din værkstedstid her, til det værksted der ligger tættest på dig.