Originaldele.

Vælg originaldele fra Mercedes-Benz.

En bil består af flere tusinde dele, som skal fungere sammen i perfekt harmoni. Derfor er det vigtigt, at du altid vælger de rigtige reservedele til din Mercedes i forbindelse med service eller reparation. Originaldele fra Mercedes-Benz opfylder de krav og specifikationer, som stilles af dem, der har konstrueret bilen. Det kan dreje sig om brøkdele af en milimeter, men små afvigelser kan gøre en stor forskel, når det drejer sig om styrke og levetid.Originaldele fra Mercedes-Benz er ikke til at tage fejl af: Nøje definerede produktionskrav og et omfattende kontrol- og testarbejde gør, at alle Mercedes-Benz originaldele lever op til vores meget høje kvalitetsnormer og altid repræsenterer den allernyeste tekniske udvikling. Du kender Mercedes-Benz originaldele på den umiskendelige hologramemballage.

Kvalitet og sikkerhed.

Mercedes-Benz originaldele udvikles specielt til den enkelte bil og er tilpasset optimalt til de andre komponenter i din bil. For præcision og en lang levetid.Mercedes-Benz originaldele tilpasses hele tiden til den nyeste udvikling inden for bilteknologi og er underlagt strenge kontroller.

Tilgængelighed.

Som bilproducent kan vi tilbyde dig hele paletten af originaldele til din Mercedes. Vores veludviklede logistik garanterer, at alle dele er til rådighed så hurtigt som muligt. I hele verden.

Service.

Lige som vores Mercedes-Benz originaldele er også vores tekniske informationer og systemer altid på højde med den nyeste udvikling. Lige meget om det er på værkstedet eller i vores reservedelsafdelinger – vores kvalificerede medarbejdere sørger for, at du altid får svar på dine spørgsmål.

Rentabilitet.

Mercedes-Benz originaldele forener udsøgt kvalitet, en lang levetid og den komplette Mercedes-Benz service – og det til en fornuftig pris fra én og samme udbyder. Det er mest omkostningseffektivt i det lange løb.

Originale reservedele

Det er vigtigt at du vælger originale reservedele til din Mercedes-Benz i forbindelse med service eller reparation.

Originale ombytningsdele

Originale ombytningsdele fra Mercedes-Benz er til at stole på. De fås til en yderst rimelig pris og gode for miljøet.

Original motorolie

Vores motorolie er optimalt tilpasset de mekaniske og termiske belastninger som en Mercedes-Benz motor er under.

Originale hjul

Med Mercedes-Benz original mærket dæk, kan du være sikker på at få det bedste for dig og din bil.

WebParts

Mercedes-Benz WebParts gør det muligt for dig at bestille dine originale reservedele online.

Mercedes-Benz Tilbehør & Collection

Få inspiration til gaverne til ham, hende eller børnene. Skal det være smart eller praktisk, moderne eller klassisk?

Værksteder

Find kontaktoplysninger på værkstedet nærmest dig. Vi er klar til at tage i mod din henvendelse.

Værkstedsbooking

Find den dato der passer dig bedst. Book din værkstedstid her, til det værksted der ligger tættest på dig.