Orginal motorolie.

Mindre friktion giver ydelse.

Hvem ved bedst, hvordan den perfekte olie til vores biler skal være? Det gør naturligvis vores forskere og ingeniører, som med deres innovationskraft, kompetence og mangeårige erfaring også har konstrueret vores motorer. Nu har de udviklet et særligt smøremiddel til din bil: Original Mercedes-Benz motorolie.

Motoroliens vigtigste opgave er at reducere mekanisk friktion. Vores motorolie er optimalt tilpasset de mekaniske og termiske belastninger, og dens udsøgte komponenter og additiver opfylder Mercedes-Benz motorens særlige kvalitetskrav og sikrer dens høje effektivitet og ydelse.

Sikker i alle situationer og ved alle temperaturer.

30 minusgrader, 260 plusgrader, 100 procent pålidelig. Ved termisk belastning, uanset om der er tale om stærk varme eller kulde, må der ikke opstå fordampningstab, flyde- og smøreegenskaberne skal bibeholdes, og olien skal fortsat smøre pålideligt og opfylde alle sine andre opgaver.Maksimal robusthed.Husk at skifte olie – så du ikke skal skifte den så ofte. Med den originale Mercedes-Benz motorolie vælger du et smøremiddel, der ikke kun er perfekt tilpasset din bil, men også er særdeles robust. Hvis du skifter olien regelmæssigt, kan du være sikker på, at din motor altid fungerer og arbejder med konstant høj kvalitet.

Lavere forbrug, mindre emission, mere ydelse.

Den originale Mercedes-Benz motorolie har en særlig kvalitet, som giver dig en klar fordel, når det gælder om at køre økonomisk. Olien reducerer friktionen og indeholder nogle højeffektive additiver, som gør, at den kan anvendes i længere tid, samtidig med at den muliggør en konstant høj ydelse fra motoren. Det bliver muligt for dig at udnytte din motors potentiale fuldt ud under de forskellige køreforhold, mens du på samme tid bruger mindre brændstof. Denne motorolie er således også en gevinst i miljømæssig sammenhæng, idet den i samvirke med vores moderne systemer til efterbehandling af udstødningsgassen er med til at reducere emissionen af miljøgiftstoffer.

Originale reservedele

Det er vigtigt at du vælger originale reservedele til din Mercedes-Benz i forbindelse med service eller reparation.

Originale ombytningsdele

Originale ombytningsdele fra Mercedes-Benz er til at stole på. De fås til en yderst rimelig pris og gode for miljøet.

Original motorolie

Vores motorolie er optimalt tilpasset de mekaniske og termiske belastninger som en Mercedes-Benz motor er under.

Originale hjul

Med Mercedes-Benz original mærket dæk, kan du være sikker på at få det bedste for dig og din bil.

WebParts

Mercedes-Benz WebParts gør det muligt for dig at bestille dine originale reservedele online.

Mercedes-Benz Tilbehør & Collection

Få inspiration til gaverne til ham, hende eller børnene. Skal det være smart eller praktisk, moderne eller klassisk?

Værksteder

Find kontaktoplysninger på værkstedet nærmest dig. Vi er klar til at tage i mod din henvendelse.

Værkstedsbooking

Find den dato der passer dig bedst. Book din værkstedstid her, til det værksted der ligger tættest på dig.