Mercedes me og Mercedes me Adapter.

Eftermonter fremtiden med en Mercedes me Adapter.

Mercedes me.

Med Mercedes me tager du et stort skridt ind i fremtiden. Du træder ind i et intelligent netværk, hvor din bil kan hjælpe dig med flere og flere ting. Du kan bl.a. tjekke, hvor meget strøm der er på batteriet, registrer de strækninger du har kørt, eller optankninger på din smartphone. Nyd godt af den individuelle administration af serviceeftersyn og få et passende tilbud fra dit Mercedes-Benz serviceværksted.

Få det fulde overblik over hvad Mercedes me kan tilbyde dig.

Login på Mercedes me portalen. Her kan du også læse mere om hvordan du tilmelder dig og forbinder din bil med Mercedes me. For at kunne bruge Mercedes me tjenesten til din egen bil kræves det, at du opretter en bruger på portalen. Har du brug for hjælp kan du altid ringe på tlf. 7011 2255.

Mercedes me Connect er standard i de nye biler. Ældre modeller kan også få adgang til mange af de spændende funktioner som Mercedes me tilbyder. Dette kan ske via en adapter.

Mercedes me Adapter.

Mercedes me Adapter giver dig mulighed for at opleve dialogen med din bil på en helt ny måde. Registrer automatisk de strækninger, de har kørt, eller optankninger på smartphone, find hurtigt og bekvemt din parkerede bil igen, og hold altid øje med aktuelle bildata som kilometerstand og tankniveau.

Book din værkstedstid her eller ring og hør mere på tlf. 7011 2255.

Læs om de mange fordele ved Mercedes me Adapter her.