MB+.

Faste lave priser, rabatter og gratis services.

 

Der sker mange spændende ting når du tilmelder dig MB+.

Når din Mercedes fylder 4 år kan du tilmelde dig MB+ hos Mercedes-Benz CPH. Det koster ikke noget – og du behøver ikke at have købt bilen hos os. MB+ giver dig blandt andet faste lave priser, rabatter og ekstra service lige så længe, som din Mercedes holder. Og det kan jo godt være temmelig længe. Oven i købet stiger fordelene, når bilen fylder 6 år.

MB+ er forbeholdt Mercedes-Benz biler og kan således ikke tilbydes smart fortwo eller smart forfour kunder. Vi har dog faste, lave priser på reparationer for alle smart kunder.

Tilmeld dig her på siden, eller næste gang du besøger en af vores lokationer.

Begynd med et gratis tilstandstjek.

Allerede fra første dag tilbyder vi at udføre en grundig gennemgang af din Mercedes uden beregning. Og du er velkommen til at være med, når vores mekanikere gennemgår din bil. Der udføres maks. et gratis tilstandstjek af bilen om året. Se hvad tilstandstjek-listen indeholder.

Fast lav pris på service og reparationer.

Når du afleverer din Mercedes til service hos Mercedes-Benz CPH, får du en fast lav pakkepris. Det betyder, at vi giver dig en fast, lav pris på serviceeftersyn og udvalgte reparationer, hvor arbejdslønnen er inkluderet. På den måde er du sikret mod dyre overraskelser.

Faste rabatter.

Du får helt sikkert brug for nye dæk en gang imellem. Så dem synes vi, du skal ha’ 10% rabat på – hver gang. Det gælder også fælgene! Vil du gøre lidt ekstra ud af dig selv og din bil, giver vi også 15% rabat på tilbehør og merchandise.

Endnu flere fordele når din bil fylder 6 år.

Når din Mercedes har rundet 6 år får du en række yderligere fordele – kort fortalt 25% rabat på serviceeftersyn og udvalgte reparationer.

Gratis omregistrering når du sælger.

Har du planer om at udskifte din Mercedes, vil vi gerne tilbyde dig at sørge for omregistreringen. Dermed er du sikker på, at omregistreringen sker hurtigt, så du ikke skal have bekymringer om skader, forsikring eller misbrug, der kan falde tilbage på dig. Derudover slipper den nye ejer for besværet samt en udgift på 438 kr.

Garanti på reservedele.

Hos Mercedes-Benz CPH anvender vi udelukkende originale reservedele, som vi yder 2 års garanti på, når de indgår i en reparation eller et serviceeftersyn. Læs mere om reservedele.

Vask og støvsugning, syn og dæktjek.

Når din bil har været til service eller reparation hos os, får du den tilbage nyvasket og støvsuget – altid. Når du vil være sikker på, at dine dæk er i orden og du kører med det helt korrekte dæktryk, så tjekker vi det når som helst. Som MB+ kunde kan du også få assistance, når din bil skal til syn. Som MB+ kunde koster klargøring til syn 1.120 kr. inkl. moms. Med i denne pris får du klargøring, syn, synsgebyr og karosserieftersyn.

Invitationer til Mercedes-Benz CPH arrangementer.

Du vil løbende modtage invitationer til de events, som Mercedes-Benz CPH arrangerer. Det kan være sport, det kan være kultur eller naturligvis arrangementer i forbindelse med præsentation af nye Mercedes modeller.

Tilmeld dig her på siden, eller næste gang du kommer forbi en af vores lokationer.

 

Genveje.

Værkstedsbooking

Find den dato der passer dig bedst. Book din værkstedstid her, til det værksted der ligger tættest på dig.

Skadesservice

Skulle uheldet være ude og har du fået lavet en skade på din bil. Så kan vi hjælpe dig med at komme videre.

Mercedes-Benz Serviceaftaler

Med en servicekontrakt ved du nøjagtigt, hvor meget du skal betale for service på din nye bil – før du kører til service.

Nu åbner vi op ...

Mercedes-Benz Mobilo

Med Mobilo er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din Mercedes på grund af en teknisk fejl ikke længere kan køre.

Mercedes-Benz Service 24h

Mercedes-Benz Service 24h. Hurtig og professionel hjælp 365 dage om året, 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet.

Fast, lav pris på service til din Mercedes.

Er din Mercedes 4 år eller mere, giver vi dig en ekstra, fast lav pris på service til din Mercedes. Find din pris her og bestil tid på værkstede...

MB+

Uanset hvor du har købt din Mercedes-Benz, er du velkommen til at tilmelde dig MB+ fordelsprogram.

Værksteder

Find kontaktoplysninger på værkstedet nærmest dig. Vi er klar til at tage i mod din henvendelse.

Kontooprettelse

Betal som du vil. Og få styr på regningerne.

Guldkort

Mercedes-Benz CPH vil være for ejeren, hvad Stuttgart er for bilen.