Mercedes-Benz Mobilo.

Vi giver dig garanti for, at du når frem til målet.

Med Mobilo er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din Mercedes på grund af en teknisk fejl ikke længere kan køre. Eller hvis du eksempelvis mister din nøgle, mangler olie eller kølervæske eller tanker forkert. Mobilo hjælper dig også ved ulykker og hærværk, hvis bilen bliver så beskadiget på grund af en hændelse med mekanisk voldspåvirkning udefra, at den ikke længere kan køre.

Mobilitetsgarantien gælder som standard og uden merpris for alle Mercedes-Benz personbiler i de første fire år, hvis bilen er indregistreret første gang tidligst d. 01.04.2008. Efter fire år kan uheldsgarantien forlænges fra serviceeftersyn til serviceeftersyn i op til 30 år. Forudsætningen for at kunne forny mobiliteten er, at du får udført den foreskrevne service på dit autoriserede Mercedes-Benz serviceværksted. Dette noteres i din servicerapport, og noteringen gælder som berettiget Mobilo-dokumentation. Ved regelmæssig service fornys Mobilo frem til næste planlagte serviceeftersyn ifølge servicehæftet, dog højst med et år ad gangen, således at du i dette tidsrum stadig er sikret mobilitet i henhold til Mobilo-ydelserne, hvis du kommer ud for et uheld.

Læs mere om hvad og hvornår Mercedes-Benz Mobilo dækker, her.

Genveje.

Forlæng garantien

Forlæng den 2-årige fabriksgaranti med 1 eller 2 år. Bare du gør det inden din bil fylder 2 år. Eller har kørt 60.000 km.

Mercedes-Benz Mobilo

Med Mobilo er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din Mercedes på grund af en teknisk fejl ikke længere kan køre.

Mercedes-Benz Service 24h

Mercedes-Benz Service 24h. Hurtig og professionel hjælp 365 dage om året, 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet.

Mercedes-Benz Mobilo

Med Mobilo er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din Mercedes på grund af en teknisk fejl ikke længere kan køre.