Garanti.

Garantien der dækker overalt i Europa.

Der er to års fabriksgaranti på alle Mercedes-Benz personbiler og transportere. Og garantien gælder overalt i EU’s medlemslande samt Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz. Garantien gælder med ubegrænset antal kørte kilometer – fra leveringsdatoen eller datoen for første indregistrering. Den er et supplement til erstatningspligten for materialefejl og giver dig en behagelig ro i sindet.

Som Mercedes-Benz kunde får du forskellige garanti- og serviceordninger med ved købet af en ny person-, vare- eller lastbil.

Forlæng den 2-årige fabriksgaranti til 3 eller 4 år.

Forlæng fabriksgarantien.
Der bliver højst sandsynligt aldrig brug for det. Men for dem, der vil være på den absolut sikre side, er Advance en løsning. Advance er en forlængelse af den 2-årige fabriksgaranti med 1 eller 2 år. Forlængelsen betales med engangsbeløb, når du beslutter dig for den.

Forlæng garantien når du vil.
For en af fordelene ved forlængelsen er, at du ikke behøver ikke at beslutte dig lige når du køber din bil. Du kan vælge Advance når som helst inden de 2 første år er gået, og inden du har kørt 60.000 km.

Også hvis du allerede har købt.
Det betyder tillige, at forlængelsen også er en mulighed for dig, der allerede har købt din Mercedes – når blot den er under 2 år gammel og ikke har passeret km-grænsen.

Advance følger bilen.
Advance giver dig fuld garanti i hele perioden. Og garantien følger bilen – et ekstra, trygt argument, hvis du sælger den inden perioden er udløbet.

Dækker i hele Europa.
Får du – mod forventning – brug for garantien i Danmark, vælger du selv mellem de autoriserede værksteder. Og med Advance er du dækket i hele Europa og har adgang til Mercedes-Benz’ store servicenetværk.

Er der nogen begrænsninger?
Ja, trods alt. Advance gælder kun op til 200.000 km – også selvom de 4 år ikke er gået. Advance fås ikke til AMG modeller eller modeller med hybridteknologi, gas- og eldrift. Og Advance er ikke beregnet til erhvervskørsel.

Se priserne på forlænget fabriksgaranti for forskellige modeller her (PDF).

Bestil et tilbud på en forlænget garanti her:

Forlæng garantien

Forlæng den 2-årige fabriksgaranti med 1 eller 2 år. Bare du gør det inden din bil fylder 2 år. Eller har kørt 60.000 km.

Kontooprettelse

Betal som du vil. Og få styr på regningerne.

Mercedes-Benz Mobilo

Med Mobilo er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din Mercedes på grund af en teknisk fejl ikke længere kan køre.

Mercedes-Benz Serviceaftaler

Med en servicekontrakt ved du nøjagtigt, hvor meget du skal betale for service på din nye bil – før du kører til service.

Nu åbner vi op ...

Mercedes-Benz Service 24h

Mercedes-Benz Service 24h. Hurtig og professionel hjælp 365 dage om året, 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet.