Plej din investering.

Du har betalt for at få Mercedes kvalitet. Du kan føle den i materialerne.

Hurtig og kompetent. Mercedes-Benz CPH er sat i verden for at sikre, at din Mercedes forbliver en 24 karats Mercedes, så længe du har den. Som autoriseret Mercedes-Benz værksted er det særligt uddannede mekanikere, der holder din bil ved lige. De lever op til fabrikkens krav om løbende uddannelse. De har det særlige værktøj, der skal til, og de kan betjene det Mercedes diagnoseudstyr, som sikrer en hurtig og sikker fejlfinding og finjustering.

100% Mercedes år efter år. Hos Mercedes-Benz CPH ved du, at der altid anvendes originale reservedele. Derved sikrer du dig, at bilen er i optimal stand, og at de mange sikkerhedssystemer fungerer perfekt. Og du sikrer dig, at bilen fortsætter med at være 100% Mercedes-Benz år efter år. Ja endda, at den altid kører med nyeste software. Hver gang din bil er til service, installerer vi seneste opdatering automatisk.

Servicebog, et guldrandet stykke papir. Du får samtidig en servicebog, der er udfyldt af et autoriseret værksted. Bogen er et stykke guldrandet papir, når bilen skal sælges igen. For så ved den næste ejer, at det stadig er en fuldblods Mercedes, han eller hun køber. Og det belønnes.

Faste pakkepriser. Du får fast pakkepris på service og de mest almindelige reparationer – inkl. arbejdsløn.

Døgnvagt 24h service. Ring 3378 5555 og vagthavende mekaniker rykker ud med to timers varsel. Døgnet rundt. Hele ugen. 365 dage om året.

Mercedes specialværksted. Mercedes-Benz CPH arbejder med specialværktøjer og det mest avancerede diagnoseudstyr. Derved forgår reparation og vedligeholdelse hurtigt og præcist.

Cand.mek. Mekanikere, der er specialuddannede i Mercedes-Benz. De kender din bil, så du ikke behøver betale ”lærepenge”.

Hurtigste reservedele. Stort lager og daglig forbindelse til Tyskland betyder kortere ventetid ved reparation.

Mobilitetsgaranti. Den 30-årige Mobilo ordning forudsætter, at der anvendes autoriseret værksted.

Værksted altid tæt på. 6 autoriserede værksteder i København og Nordsjælland og mere end 2400 over hele Europa, der kender din bil.

Økonomisk i drift. En Mercedes er faktisk billig at holde. Årsagen er lave reservedelspriser, lange serviceintervaller – og Mercedes-Benz CPH.