Fast, lav pris på service til din Mercedes.

Er din Mercedes 4 år eller mere, giver vi dig en ekstra lav, fast pris på service. Find din pris her og bestil tid på værkstedet allerede nu. Eller lad os ringe, hvis du vil vide mere om, hvor lidt det koster at vedligeholde din Mercedes.

Læs mere om vores service her

Mercedes-Benz Service

Et Service til din Mercedes-Benz består grundlæggende altid af et oliefilterskift, aftapning...

Læs mere om vores service her

Mercedes-Benz Service

Et Service til din Mercedes-Benz består grundlæggende altid af et oliefilterskift, aftapning og påfyldning af motorolie samt en række kontroller af bilens vitale komponenter og filtre, alt sammen fastlagt efter fabrikkens forskrifter.

Den pris vi oplyser her, er prisen for ovenstående.

Alt efter resultatet af de forskellige kontroller, kan der komme ekstra arbejde til, som også skal udføres, for at fabrikkens forskrifter for et udført service opfyldes.

Det kan f.eks. være udskiftning af pollenfilter, brændstoffilter, bremsevæske, tændrør eller noget helt andet.

Årsagen til, at vores system er opbygget på denne måde, er, at vi ikke vil skifte komponenter, hvis det ikke er nødvendigt. Nogle tillæg bestemmes af, hvordan bilens kørselsmønster har været siden sidste service, andre er aldersbetinget og nogle km-betinget. Som eks. skal bremsevæsken skiftes hvert andet år, og tændrør og brændstoffiltre skal skiftes hvert 4. år eller efter 80.000 – 120.000 km afhængig af model.

For at få den bedste oplevelse af vores service, er det derfor vigtigt, at du aftaler med Servicerådgiveren, hvordan du gerne vil have, at vi håndterer eventuel ekstra arbejde. Ønsker du at blive kontaktet, hvis det viser sig under kontrollen af din bil, at der er tillæg til serviceeftersynet, vil vi naturligvis gøre det.

Skriv f.eks. i meddelelsesfeltet her på siden, at vi skal kontakte dig ved ekstra arbejde eller sæt en bagatelgrænse i kr. for, når vi skal kontakte dig ved ekstra arbejde. Nogle af vores kunder ønsker ikke at blive forstyrret omkring de nødvendige tillæg, og andre gør. Derfor vil vi meget gerne vide, hvad du ønsker, når vi har din Mercedes-Benz til service.