Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

Mercedes-Benz CPH ReservedelsCenter – Erhverv.

 

Fra dag til dag.

Selv om Mercedes-Benz CPH har et meget stort reservedelslager, så har Daimler AG et endnu større lager i Hannover, som leverer reservedele til hele Nordtyskland og Danmark.

 

Vi får leveret reservedele hver dag. Har vi ikke den del, du skal bruge på lageret, er den i de fleste tilfælde ikke mere end 24 timer væk.

 

Originale dele er værd at vente på. For de bliver kontrolleret og gennemtestet, så de overholder Mercedes-Benz strenge krav og høje kvalitetsnormer.

 

Webparts.

Som erhvervsdrivende kan du bestille reservedele online med bestillingsværktøjet WebParts.

Det er hurtigt og enkelt at bruge og omfatter også fabriksrenoverede ombytningsdele og tilbehør.

 

Kontakt os og hør mere om hvilke krav der stilles for at blive bruger af Mercedes-Benz WebParts.

 

Levering.

Af sikkerhedshensyn modtager vi ikke kontanter på vareture. Betaling vil kunne foretages med betalingskort. Ved afhentning af varer i vores forretninger vil beløb over
2.500 kr. kun kunne blive betalt med betalingskort.

 

Vores reservedelsspecialister.

Vores specialister har mange års erfaring indenfor reservedele og tilbehør til Mercedes-Benz og Smart. De kommer også gerne ud til dig og drøft er en mere fast samarbejdsaftale, hvor vi kan tilpasse den til dit unikke behov.

 

Reman Parts ombytningsdele.

Uanset om det er lastbiler, varebiler eller personbiler, så har Mercedes-Benz et stort udvalg med mere end 37.000 originale Mercedes-Benz ombytningsdele til alle Mercedes-Benz køretøjer. Også til køretøjer, der har kørt mange kilometer, kan du få dele i den gode Mercedes-Benz kvalitet til en attraktiv pris.

Med vores ombytnings-reservedelsprogram kan du få originale Mercedes-Benz ombytningsdele som sænker omkostningerne uden at spare på den velkendte Mercedes-Benzkvalitet.

Find dine ombytningsdele her
 

Kontakt.

Ring eller skriv til os mandag til torsdag kl. 7.30-16.00 Fredag til kl. 15.30

 

Mercedes-Benz CPH ReservedelsCenter.