Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

Mercedes-Benz CPH ReservedelsCenter – Privat.

 

Specialister i dit behov.

Det er ikke hvem som helst du får i røret, når du ringer til vores ReservedelsCenter.
Det er specialister, der kan finde frem til præcis de reservedele, du søger.

Vi sidder klar fra mandag til torsdag kl. 7:30-16:00 og fredag fra 7:30 til 15:30.
Du kan kontakte reservedelsspecialisterne på tlf: 7010 1045 eller Mail: reservedelembcph@daimler.com

 

Originale dele hver dag.

Selv om Mercedes-Benz CPH har et meget stort reservedelslager, så har Daimler AG et endnu større lager i Hannover, som leverer reservedele til hele Nordtyskland og Danmark.

 

Vi får leveret reservedele hver dag. Har vi ikke den del, du skal bruge på lageret, er den i de fleste tilfælde ikke mere end 24 timer væk.

 

Originale dele er værd at vente på. For de bliver kontrolleret og gennemtestet, så de overholder Mercedes-Benz strenge krav og høje kvalitetsnormer.

 

Vores reservedelsspecialister.

Vores specialister har mange års erfaring indenfor reservedele og tilbehør til Mercedes-Benz og Smart. De sidder altid klar til at hjælpe dig videre, ligemeget hvor stor eller lille udfordringen måtte være.

 

Reman Parts ombytningsdele.

Uanset om det er lastbiler, varebiler eller personbiler, så har Mercedes-Benz et stort udvalg med mere end 37.000 originale Mercedes-Benz ombytningsdele til alle Mercedes-Benz køretøjer. Også til køretøjer, der har kørt mange kilometer, kan du få dele i den gode Mercedes-Benz kvalitet til en attraktiv pris.

Med vores ombytnings-reservedelsprogram kan du få originale Mercedes-Benz ombytningsdele som sænker omkostningerne uden at spare på den velkendte Mercedes-Benzkvalitet.

Find dine ombytningsdele her
 

Kontakt.

Ring eller skriv til os mandag til torsdag kl. 7.30-16.00 Fredag til kl. 15.30

 

Mercedes-Benz CPH ReservedelsCenter.