Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

MB+

MB+ er en helt særlig servicepakke, vi tilbyder alle ejere af en Mercedes-Benz, der er over 4 år gammel. Bilen behøver ikke være købt hos os, og det er tilmed gratis at tilmelde sig.

 

MB+ fordele.

Et gratis tilstandstjek.
En gang om året tilbyder vi dig at gennemgå din bil fra A til Z. Helt gratis. Du får du en omhyggelig liste udleveret bagefter, som giver dig et præcist billede af din bils tilstand.

Fast lav pris på service.
De fleste mennesker frygter at sende deres bil på værksted, fordi de ikke kan gennemskue, hvad det kommer til at koste. Hos Mercedes-Benz CPH får du en fast, lav pakkepris på serviceeftersyn inkl. arbejdsløn.
Det er din garanti mod ubehagelige overraskelser.

Faste rabatter.
Vi vil gerne have, at din bil er velkørende og sikker. Altid og hele tiden. Derfor tilbyder vi dig som MB+-medlem 10% rabat på nye dæk og fælge og 15% rabat på tilbehør og merchandise.

Flere fordele, når din bil fylder 6.
Jo ældre bilen er, des større grad af opmærksomhed har den brug for. Derfor tilbyder vi dig 25% rabat på serviceeftersyn og udvalgte reparationer, når din bil er mere end 6 år gammel.

Garanti på reservedele.
Hos Mercedes-Benz CPH kan du være sikker på, at alle anvendte reservedele er 100% originale. Vi tilbyder endda 2 års garanti på alle reservedele, der indgår i reparation og/eller serviceeftersyn.

Deltagelse i særlige arrangementer.
Som medlem af MB+ modtager du løbende invitationer til spændende events. Og det handler langt fra altid om biler, det kan også handle om sport eller kultur.

 

Med MB+ får du fordele, der holder lige så længe som din Mercedes.

Når din Mercedes fylder 4 år kan du tilmelde dig MB+ hos Mercedes-Benz CPH. Det koster ikke noget – og du behøver ikke at have købt bilen hos os. MB+ giver dig blandt andet faste, lave priser, rabatter og ekstra service lige så længe, som din Mercedes holder. Og det kan jo godt være temmelig længe.
Oven i købet stiger rabatten, når bilen fylder 6 år.

 

Du kan jo begynde med et gratis tilstandstjek.

Der er ingen grund til at vente med at tage MB+ fordelene i brug. Allerede fra første dag tilbyder vi at udføre en grundig gennemgang af din Mercedes uden beregning. Måske giver vi din bil topkarakterer, måske er der ting, som vi anbefaler, at du i nær fremtid får repareret. Hvis vores MB+ tilstandstjek viser, at der er reparationer, som vi vil anbefale, at du får udført, får du selvfølgelig et detaljeret tilbud.

 

Fast, lav pris på serviceeftersyn og reparationer.

Når du afleverer din Mercedes til service hos Mercedes-Benz CPH, får du en fast lav pakkepris. Det betyder, at vi giver dig en fast, lav pris på serviceeftersyn og udvalgte reparationer, hvor arbejdslønnen er inkluderet. På den måde er du sikret mod dyre overraskelser.

 

Rabatter der er værd at køre efter i mange år.

En Mercedes er en meget holdbar og driftsikker bil. Det ved du jo sikkert alt om. Så måske, eller forhåbentlig, får du ikke meget brug for større reparationer. Til gengæld får du helt sikkert brug for nye dæk en gang imellem. Så dem synes vi, du skal ha’ 10% rabat på – hver gang. Det gælder også fælgene! Vil du gøre
lidt ekstra ud af din bil, giver vi også 15% rabat på tilbehør og al merchandise.

 

Hvem vil ha’ en uoriginal Mercedes?

Du har valgt at køre Mercedes – og det vil du sikkert gerne blive ved med. Det betyder vel også, at du altid bruger originale reservedele, ellers bliver din bil jo mindre og mindre Mercedes! Mercedes-Benz CPH er autoriseret Mercedes forhandler og vi kunne ikke drømme om at bruge andet end originale dele, der overholder samtlige strenge krav, som Mercedes-fabrikken stiller.

 

MB+ giver endnu flere fordele, når din Mercedes fylder 6 år.

Udover de tilbud MB+ giver, når din Mercedes er 4 år gammel, så sker der endnu mere, når den fylder 6 år. Rabatterne stiger fra 15% til 25% på serviceeftersyn og udvalgte reparationer og du vil løbende modtage invitationer til de events, som Mercedes-Benz CPH arrangerer. Det kan være sport, det kan være kultur eller naturligvis arrangementer i forbindelse med præsentation af nye Mercedes modeller.

 

Kan jeg få MB+?

Du kan tilmelde dig MB+, hvis din Mercedes-Benz er over 4 år gammel.

Du skal dog være opmærksom på at MB+ ikke tilbydes smart, varebiler, lastbiler og AMG-modeller.

 

Hvis du har nogen spørgsmål til MB+ tilbud eller tilmelding, så ring til vores kontaktcenter på:

 

Kontakt os på tlf. 70 159 159 eller send en mail til mercedesbenzcph@daimler.com

 

Kontaktcenteret har åbent:
Mandag til fredag fra 7.30-17.30.

Tilmeld dig MB+