Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 11.00
Gå til service & værksted

Ny B-Klasse.

 

Imponerende udvikling.

Ud over B-Klassens sikre natur er komforten også tænkt ind for at give fører, såvel som passagerer, den bedste oplevelse hver gang.

 

Interiørdesignet har ændret sig og kabinen er bygget ud fra Mercedes-Benz design æra “Sensual Purity”. Et stilsikkert og detaljeorienteret design som byder på en blanding mellem elegante linjer og et sporty design.

 

Ambiente-belysning giver dig mulighed for at personliggøre din B-Klasses kabine i 64 forskellige farver mens den fuldt digitale display skærm giver dig et væld af muligheder for at designe din egen bil hver dag.

Book en prøvetur
 

Komfortabel og intuitiv.

B-Klassens højde giver dig en behagelig kørekomfort både til ind- og udstigning, men også på landevejen hvor et hævet overblik giver dig indblik i trafiksituationen i god tid.

 

Derudover er B-Klassens betjeningsflader blevet mere intuitivt end nogensinde med et multifunktionsrat som giver dig mulighed for at betjene alle detaljer i bilen samt MBUX også kendt som “Hey Mercedes” der giver dig mulighed for at betjene bilen med stemmestyring.

Book en prøvetur
 

Sikkerhed og komfort med et nyt og dynamisk design.

Den ny B-Klasse er udstyret med førerassistentsystemer, der aflaster føreren bag rattet.

 

Den aktive afstandsassistent DISTRONIC kan automatisk registrere farlige situationer og advare om dem i nødstilfælde og endvidere foretage korrigerende indgreb i de tilfælde, hvor det er nødvendigt.

 

Den ny B-Klasse er mere dynamisk end nogensinde før. B-Klassen med de nye linjer ser man en sports tourer,

 

Bag rattet i den ny B-Klasse vil føreren og passagerer føle sig i de bedste hænder.

Book en prøvetur
 

Din helt egen.

Den ny B-Klasse betjenes ikke kun som en selvfølge, den lærer dig også bedre at kende dag for dag.

 

Den lægger f.eks. mærke til din vej til kontoret og kan vise dig en hurtigere rute, hvis der er kø. Du kan også vælge at bruge systemintegrerede komfortprogrammer som ekstraudstyr, der giver en opfriskende eller afslappende virkning.

Book en prøvetur

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book prøvetur
Kontakt mig venligst