Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Mercedes-Benz V-Klasse.

 

V-Klassen er mere end en bil – det er en følelse.

Det bløde gearskifte, den lynhurtige acceleration, komforten i sædet og oplevelsen af at ligge sikkert og beskyttet på vejen. At køre Mercedes-Benz handler mere end noget andet om følelser.

 

Det er oplevelsen af kvalitet, der lader sig mærke i alle detaljer i V-Klassen. Og det er bevidstheden om, at der venter dig en oplevelse, hver eneste gang du sætter dig ind i bilen. Det frembringer også følelser at nyde synet af det gennemførte design. Det karakteristiske Mercedes-Benz-design, som løbende opdateres og altid sætter nye standarder uden nogensinde at miste sin sjæl.

Se priser på V-Klasse her
 

Mercedes-Benz V-Klasse: Skabt til store eventyr.

Mercedes-Benz V-Klasse flytter mennesker. Og mange på én gang. Trygt, sikkert og komfortabelt. I bytrafik og på de lange strækninger. I sol og i sne. Den store bil ligger sikkert på vejen i alle typer terræn og i al slags vejr.

 

V-Klasse er en moderne MPV, som forener det funktionelle med det æstetiske, det sportslige med det elegante.

 

I standardindretningen kan bilen rumme seks personer, men ved tilkøb af yderligere to bænksæder, bliver der nemt plads til otte.

 

Vælger man at supplere med en bordpakke, forvandler bilen sig pludselig til et hyggeligt opholdsrum, perfekt til de lange ture.

Download V-Klasse brochure her
 

Tegner fremtiden i historien.

Den skarpe designlinje i V-Klasse sætter en helt ny standard for biler af denne type, og de markante linjer, der kombineres med store, rolige flader skaber en harmoni, der sjældent ses i MPV’er.
Designet formår på én gang at fange tidsånden og holde fast i det historisk genkendelige, som kendetegner en Mercedes-Benz og holder den ung i hele bilens lange levetid.

Originalt tilbehør til eftermontering i V-Klasse
 

Den perfekte kabine i V-Klassen.

Det eksklusive cockpit i Mercedes V-Klasse er kendetegnet ved førsteklasses materialer og velgennemtænkte detaljer. Mange forskellige sædekonfigurationer og indstillingsmuligheder gør bilen mangfoldig og funktionel. Reduceret kabinestøj gør oplevelsen til en god en af slagsen for både fører og passagerer.

 

Høj effektivitet og sikker drift.

Vores motorer er udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen. V-Klasse fås med dieselmotor eller V 250 BlueTEC, der garanterer stor ydelse og lavt forbrug.

 

Alt efter den valgte model, fås V-Klasse enten med 6-trins manuel gearkasse eller med 7-trins automatgearkasse 7G-TRONIC PLUS, som begge overfører gearkassernes motorkraft direkte til vejen.

 

Du kan vælge mellem tre undervognstyper til din V-Klasse. Fra afslappet og komfortabel til levende og dynamisk. Bilens firehjulstræk sikrer både manøvredygtighed og maksimal køreglæde.

 

Høj sikkerhed i V-Klasse.

Mercedes-Benz tager ansvar for både sikkerhed og miljø ved hele tiden at arbejde målrettet på at udvikle intelligente teknologier, der sikrer ulykkesfri og emissionsfri kørsel. Sidevindsassistenten understøtter fx føreren ved kraftige og uventede vindstød, og V-Klassen er som standard udstyret med 6 airbags.

 

Miljøvenlighed.

 

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet. De ydelsesstærke og brændstoføkonomiske motorer er blandt markedets mest brændstoføkonomiske, og V-Klasse kører op til 17,2 km/l.

 

Udstyr og tilbehør.

En Mercedes-Benz er først og fremmest karakteriseret ved stor fleksibilitet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan sætte dit eget personlige præg på netop din bil. Derfor har du dels valgmulighed i forhold til en lang række af bilens detaljer, og dels kan du tilvælge lækkert ekstraudstyr.

 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst