Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny SLC roadster.

 

Der er kælet for detaljen i SLC.

Mercedes SLC er en bil med en maskulin, stærk og målrettet udstråling, der understreges af en kraftfuld hæk og en karakteristisk hækstødfanger med integrerede forkromede rørhaler.

 

I bilens indre fortsætter den eksklusive stil, så det er svært ikke at lade sig imponere af SLC Roadster.

 

Her mærker man tydeligt, hvordan der er kælet for hver en detalje, fx er den nye generation af sportsrat med perforering i gribeområdet standard, ligesom den flotte midterkonsol bidrager til den æstetiske indretning af kabinen.

 

Sikkerhed er standard i Mercedes SLC.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz SLC kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

 

Miljøvenlige koncepter.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

 

Sæt dit helt eget fingeraftryk.

Mercedes-Benz’ udstyrspakker gør det muligt for dig at skræddersy bilen ned til mindste detalje, så den får præcis det individuelle look og de særlige egenskaber, som du drømmer om.

 
 
 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst