Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

NY SL roadster.

 

Nyfortolkning af stolte traditioner i den nye SL.

En årelang tradition for sportsvogne kulminerer i den nye generation af SL-Klassen. Her fortolkes traditionen på en anderledes, spændende og eksklusiv måde.

Mercedes SL roadster’en er en stor, imponerende og kraftfuld bil. Det super moderne design vidner om en bil, der tegner tendensen og sætter en helt ny standard for off-roaders.

 

Succeshistorien om SL fortsætter.

Mercedes-Benz skriver videre på historien i designet af SL-Klassen. En historie, der begyndte i 1952, hvor Mercedes-Benz skabte 300 SL, en racerbil, der fejrede store triumfer. Siden har den ene pragtmodel efter den anden afløst hinanden, til vi i dag er nået til syvende generation af Mercedes SL roadster.

 

Hvis du er imponeret over SL-Klassens ydre, bliver du ikke skuffet, når du åbner døren og sætter dig til rette i de lækre ergonomiske sæder. Her er god plads og en top eksklusiv finish omkring alt fra kanter, knapper og interiørlister.

 

Med mulighed for at vælge mellem interiørfarverne ingefærbeige, krystalgrå, espressobrun eller sadelbrun kan du sætte din egen farve på kabinen i Mercedes SL.

Download SL brochure her
 

En motor med power.

En del af den køreoplevelse, du vælger, ligger i valget af motor. Din SL roadster kan leveres med tre forskellige benzinmotorer; V6, V8 eller AMG V12.
Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at din Mercedes-Benz SL-Klasse er effektiv og kraftfuld.

 

Gearkassen er ligeledes med til at definere din køreoplevelse.
Hvis du vælger en SL400 eller SL500, leveres den med 9-TRONIC-gearvælger, SL63 leveres med AMG SPEEDSHIFT MCT 7-trins gearvælger, mens SL65 leveres med AMG SPEEDSHIFT PLUS 7-G TRONIC.

 

Integralt sikkerhedskoncept.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

 

Miljøvenlige koncepter i SL roadster.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

 

Sæt dit eget præg på SL.

Mercedes-Benz’ udstyrspakker gør det muligt for dig at skræddersy bilen ned til mindste detalje, så den får præcis det individuelle look og de særlige egenskaber, som du drømmer om.

 
 
 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst