Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz SL roadster.

Nyfortolkning af stolte traditioner.

En årelang tradition for sportsvogne kulminerer i den nye generation af SL. Her fortolkes traditionen på en anderledes, spændende og eksklusiv måde.

SL’eren er en stor, imponerende og kraftfuld bil. Det super moderne design vidner om en bil, der tegner tendensen og sætter en helt ny standard for offroaders.

Se priser på Mercedes-Benz SL roadster

Succeshistorien om SL fortsætter.

Mercedes-Benz skriver videre på historien i designet af SL. En historie, der begyndte i 1952, hvor Mercedes-Benz skabte 300 SL, en racerbil, der fejrede store triumfer.

Siden har den ene pragtmodel efter den anden afløst hinanden, til vi i dag er nået til syvende generation.

 

Hvis du er imponeret over bilens ydre, bliver du ikke skuffet, når du åbner døren og sætter dig til rette i de lækre ergonomiske sæder. Her er god plads og en top eksklusiv finish omkring alt fra kanter, knapper og interiørlister.

 

Med mulighed for at vælge mellem interiørfarverne ingefærbeige, krystalgrå, espressobrun eller sadelbrun kan du sætte din egen farve på kabinen.

Download SL brochure her
 
 

En motor med power.

En del af den køreoplevelse, du vælger, ligger i valget af motor. Din SL kan leveres med tre forskellige benzinmotorer; V6, V8 eller AMG V12.
Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at din Mercedes-Benz SL er effektiv og kraftfuld.
Læs mere om motorer her.

 

Gearkassen er ligeledes med til at definere din køreoplevelse.
Hvis du vælger en SL400 eller SL500, leveres den med 9-TRONIC-gearvælger, SL63 leveres med AMG SPEEDSHIFT MCT 7-trins gearvælger, mens SL65 leveres med AMG SPEEDSHIFT PLUS 7-G TRONIC.
Læs om de forskellige muligheder her.

 
 

Integralt sikkerhedskoncept.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.
Læs mere om sikkerhedsteknologien her.

 

Miljøvenlige koncepter.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Læs mere om Mercedes-Benz’ miljøfremmende tiltag her.

 

Sæt dit helt eget fingeraftryk.

Mercedes-Benz’ udstyrspakker gør det muligt for dig at skræddersy bilen ned til mindste detalje, så den får præcis det individuelle look og de særlige egenskaber, som du drømmer om.

Læs mere om udstyr og tilbehør her.

Mål.

Yderligere mål

Kontakt os, så viser vi dig vejen.

Vi tilbyder dig en top kvalificeret rådgivning og inviterer dig samtidig til en prøvekørsel, så du med det samme kan få en fornemmelse af, hvad vi taler om.

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst