Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz S-Klasse sedan.

Unik luksussedan som forbillede.

For hele bilbranchen er Mercedes-Benz S-Klasse et forbillede inden for segmentet sedan.
Den store og rummelige bil, der er gennemsyret af luksus og lækre detaljer, giver alle passagerer mulighed for at nyde turen, og det store entertainment- og surroundsound-system sikrer samtidig, at ingen keder sig.

Se priser på Mercedes-Benz S-Klasse sedan

Størrelsen gør en forskel.

Det er svært ikke at lade sig imponere af S-Klasse sedan, som med sit stilfulde design forener den store og rummelig bil med en sportsvogns elegance.

 

Den nye kølergrill med fire lameller giver bilen et stærkt udtryk og understreger dens rolle blandt verdens førende limousiner.

 

Når det handler om biler, gør størrelsen en forskel. Rummeligheden i S-klassens kabine gør det muligt for passagererne at sidde behageligt, strække benene og hvile sig undervejs, så de føler sig friske og udhvilede, når de når frem til bestemmelsesstedet.

 

Her er også god luft takket være en række nye teknologier, som ioniserer luften, og hvis du har brug for at skrue op for forkælelsen undervejs, kan du vælge sæder med massagefunktion som ekstraudstyr.

Download S-Klasse brochure her
 
 

Driveline og undervogn.

Du bestemmer selv, hvad det er for en køreoplevelse, du ønsker dig. S-Klasse leveres nemlig med tre forskellige motorer; benzin, dieselmotor og PLUG-IN HYBRID.
Læs mere om motorer her.

 

Valget mellem en automatgearkasse 7G-TRONIC PLUS, en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC eller en automatgearkasse AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC er også dit valg mellem forskellige køreoplevelser.
Læs om de forskellige muligheder her.

 

Firehjulstræk giver ekstra sikkerhed og er et særligt plus, når vejrforholdene er dårlige. Du kan vælge en S-Klasse sedan med firehjulstræk, der sørger for antispinregulering (ASR) og elektronisk stabiliseringsprogram ESP ®. Læs mere om firehjulstræk her.

 
 

Mercedes-Benz får dig sikkert frem.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.
Læs mere om sikkerhedsteknologien her.

 

Altid med tanke på miljøet

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Læs mere om Mercedes-Benz’ miljøfremmende tiltag her.

Skræddersy dine drømme.

Mercedes-Benz’ udstyrspakker gør det muligt for dig at skræddersy bilen ned til mindste detalje, så den får præcis det individuelle look og de særlige egenskaber, som du drømmer om.

Læs mere om udstyr og tilbehør her.

 

Mål.

Kontakt os, så viser vi dig vejen.

Vi tilbyder dig en top kvalificeret rådgivning og inviterer dig samtidig til en prøvekørsel, så du med det samme kan få en fornemmelse af, hvad vi taler om.

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst