Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 11.00
Gå til service & værksted

Ny S-Klasse Sedan.

 

S-Klassen er en unik luksus-sedan.

For hele bilbranchen er Mercedes-Benz S-Klasse et forbillede inden for segmentet sedan.
Den store og rummelige bil, der er gennemsyret af luksus og lækre detaljer, giver alle passagerer mulighed for at nyde turen.

 

Den ny S-Klasse fokuserer på det væsentlige: Unikke komfort- og sikkerhedsteknologier, som du kan sætte din lid til. Uanset om det er dig, der kører, eller du er med som passager på bagsædet. I kombination med luksuriøse materialer giver det banebrydende betjeningskoncept MBUX mulighed for en køreoplevelse som aldrig før.

 

Størrelsen i S-Klassen gør en forskel.

Det er svært ikke at lade sig imponere af S-Klasse sedan, som med sit stilfulde design forener den store og rummelig bil med en sportsvogns elegance.

 

Moderne luksus og førsteklasses komfort når et nyt niveau i den ny S-Klasse. Den er den ideelle oase for alle, der anser fremtidens bilkørsel for langt mere end blot transport. Innovative komfortfunktioner skaber en køreoplevelse ud over det sædvanlige – fra førersædet til den bageste del af kabinen.

 

Sikkerhed betyder alt.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv.

Topmoderne assistentsystemer og innovationer inden for aktiv og passiv sikkerhed sørger for, at du kan stole på den ny S-Klasse.

Således tager den ny S-Klasse også højde for situationer, der rækker længere ud end førerens direkte synsfelt.

 

 

 

Enestående komfort.

En stor og luksuriøs touringlimousine som den nye Mercedes-Benz S-klasse, har ikke kun traditionelt høj kørekomfort hvad angår affjedring og atmosfære, men har også længe været i spidsen med køreegenskab og køredynamik.

 

Dette er også tilfældet med den nye S-klasse sedan.

 

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst