Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny GLS SUV.

 

GLS SUV – Hvis du drømmer om det ypperste.

Mercedes GLS’en er en stor, imponerende og kraftfuld bil. Det super moderne design vidner om en bil, der tegner tendensen og sætter en helt ny standard for SUV’er.

 

Eksklusiv finish over hele linjen.

Fronten på GLS’en slår tonen an med karakteristiske frontstødfangere med rombegitter, og motorhjelmen gør det samme med kraftbetonede powerdomes.

 

Hvis du er imponeret over bilens ydre, bliver du ikke skuffet, når du åbner døren og sætter dig til rette i de lækre ergonomiske sæder i SUV’en.

 

Der er god plads i Mercedes GLS SUV og en top eksklusiv finish omkring alt fra kanter, knapper og interiørlister.

 

Med mulighed for at vælge mellem interiørfarverne ingefærbeige, krystalgrå, espressobrun eller sadelbrun, kan du sætte din egen farve på kabinen.

 

GLS driveline og undervogn.

En del af den køreoplevelse, du vælger, ligger i valget mellem benzin- eller dieselmotor. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at motoren i Mercedes GLS er effektiv og kraftfuld.

 

Også gearkassen er med til at definere din køreoplevelse. Med GLS 350, 400 og 500 får du en 9-G TRONIC gearkasse, mens du med model GLS 63 får en SPEEDSHIFT PLUS 7-G TRONIC gearkasse.

 

Det permanente firehjulstræk 4MATIC sikrer dig en kraftfuld traktion uanset terræn og vejrforhold.

 

Integralt sikkerhedskoncept.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

 

Miljøvenlige koncepter.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Læs mere om Mercedes-Benz’ miljøfremmende tiltag her.

 

Sæt dit helt eget fingeraftryk.

Mercedes-Benz’ udstyrspakker gør det muligt for dig at skræddersy bilen ned til mindste detalje, så den får præcis det individuelle look og de særlige egenskaber, som du drømmer om.

 
 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst