Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Mercedes-Benz GLE SUV.

 

GLE SUV priser.

 

Imponerer selv den største bilentusiast.

I en GLE SUV føler du dig på toppen uanset terræn, vejr eller årstid. Hver gang, du sætter dig ind i bilen, vil du kunne se frem til en oplevelse af de helt store. Bilen møder alle udfordringer med overskud og kraft, og du kan blot læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

 

Luksus fra inderst til yderst.

Den nye GLE SUV er større og stærkere end nogensinde før. Bredere skærme, længere stødfangere og en udstødning med synlige rørhaler giver bilen et endnu mere sporty udtryk.

 

Bilens SUV-karakter understreges blandt andet af kølerafdækningen med en centralt placeret Mercedes-stjerne.

 

Den luksus og komfort, du fornemmer i bilens ydre, går naturligvis hele vejen igennem til bilens indre. Kabinen er velindrettet, så du kan betjene alle elementer intuitivt fra førersædet, heriblandt mediedisplayet.

 

Med mulighed for at vælge mellem interiørfarverne ingefærbeige, krystalgrå, espressobrun eller sadelbrun, kan du sætte din egen farve på kabinen.

Originalt tilbehør til eftermontering i GLE SUV
 
 

Driveline og undervogn.

Muligheden for at skabe præcis den køreoplevelse, du drømmer om, skyldes ikke mindst valget mellem tre typer motorer; benzin, diesel eller den alternative PLUG-IN HYBRID.

 

Også gearkassen vælger du selv, alt efter hvilken køreoplevelse, du stræber efter.
Således kan bilen leveres med enten en 7-trins automatgearkasse 7-TRONIC PLUS, en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC eller en AMG SPEEDSHIFT PLUS 7-G TRONIC.

 

Med firehjulstrækket 4MATIC kan du ydermere optimere din kørsel og glæde dig til endnu større oplevelser.

 
 

Stol på din bil.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

Sikkerhedsteknologi
 

Høj ydelse og hensyn til miljøet.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

Miljøfremmende tiltag
 

Sæt dit helt eget fingeraftryk.

Mercedes-Benz’ udstyrspakker gør det muligt for dig at skræddersy bilen ned til mindste detalje, så den får præcis det individuelle look og de særlige egenskaber, som du drømmer om.

Udstyr og tilbehør
 

Mål.

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst