Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 17.30
Gå til service & værksted

Mercedes-Benz GLE coupé.

 

GLE coupé priser.

 

Moderne luksus.

Med GLE coupé går Mercedes-Benz helt nye veje. Modellen er den første inden for segmentet ’full size sports utility coupé’, det vil sige en bil, der kombinerer de bedste elementer fra SUV og coupé. Bilen er dynamisk, elegant og fuld af rå power, der bringer dig sikkert gennem ethvert terræn.

 

Overlegen på alle måder.

En designlinje, der på én og samme gang udståler elegance og dynamik. En bil, hvis lige man ikke før har set.

 

Det er det, der karakteriserer GLE coupé, som med brede skuldre og en skarp coupé-silhuet med lavt karrosseri og fladt tag vækker opsigt, hvor end du færdes.

 

I bilens kabine mærker du også tydeligt, at det er en bil, der forener to verdener med sportssæder, multifunktionsrat i læder og flotte interiørlister i aluminium, træ eller pianolak – alt efter hvordan du vælger, at din bil skal se ud.

Originalt tilbehør til eftermontering i GLE coupé
 
 

Driveline og undervogn.

Du kan vælge mellem benzin- eller dieselmotor, som tilbyder hver sine køreoplevelser. Læs mere om motorer her.

 

Gearkassen spiller også en hovedrolle i forhold til køreoplevelsen. Din GLE coupé leveres med enten en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC PLUS eller en AMG SPEEDSHIFT PLUST 7G-TRONIC.

 

Med firehjulstrækket 4MATIC kan du ydermere optimere din kørsel og glæde dig til endnu større oplevelser. Læs mere om firehjulstræk her.

Gearkasse
 
 

Sikkerhed.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

Sikkerhedsteknologi
 

Høj ydelse og hensyn til miljøet.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

Miljøfremmende tiltag
 

Prikken over i’et.

GLE coupé er fuldendt, som den er, men de tilgængelige udstyrspakker giver dig mulighed for at gøre den personlig og skræddersyet til netop dine ønsker og behov.

Udstyr og tilbehør
 

Mål.

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst