Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny GLE coupé.

 

Moderne luksus.

Med GLE coupé går Mercedes-Benz helt nye veje. Modellen er den første inden for segmentet ’full size sports utility coupé’, det vil sige en bil, der kombinerer de bedste elementer fra SUV og coupé. Bilen er dynamisk, elegant og fuld af rå power, der bringer dig sikkert gennem ethvert terræn.

 

Overlegen på alle måder.

En designlinje, der på én og samme gang udståler elegance og dynamik. En bil, hvis lige man ikke før har set.

 

Det er det, der karakteriserer GLE coupé, som med brede skuldre og en skarp coupé-silhuet med lavt karrosseri og fladt tag vækker opsigt, hvor end du færdes.

 

I bilens kabine mærker du også tydeligt, at det er en bil, der forener to verdener med sportssæder, multifunktionsrat i læder og flotte interiørlister i aluminium, træ eller pianolak – alt efter hvordan du vælger, at din bil skal se ud.

 

Driveline og undervogn.

Du kan vælge mellem benzin- eller dieselmotor, som tilbyder hver sine køreoplevelser.

 

Gearkassen spiller også en rolle i forhold til køreoplevelsen. Din GLE coupé leveres med enten en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC PLUS eller en AMG SPEEDSHIFT PLUST 7G-TRONIC.

 

Med firehjulstrækket 4MATIC kan du ydermere optimere din kørsel og glæde dig til endnu større oplevelser.

 

Sikkerhed.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega.

 

Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel.

 

En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

 

Høj ydelse og hensyn til miljøet.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

 

Prikken over i’et.

GLE coupé er fuldendt, som den er, men de tilgængelige udstyrspakker giver dig mulighed for at gøre den personlig og skræddersyet til netop dine ønsker og behov.

 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst