Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 17.30
Gå til service & værksted

Mercedes-Benz GLC SUV.

 

GLC SUV priser.

 

Design – Nyeste teknologi i smukt design.

GLC SUV er en bil, der udstråler styrke og handlekraft, og som takket være den markante bagende også får et atletisk udtryk.

 

SUV’en integrerer den nyeste teknologi i et smukt design som fx forlygtedesignet, der sammen med LED-kørelyslygter og underkøringsværn i savtandet design giver bilen en særlig karakter.

 

Indvendig bliver du mødt af en designmæssigt strømlinet og eksklusiv kabine i de lækreste materialer, hvor betjeningselementerne i sølvkrom med metalliske overflader skaber lethed.

Originalt tilbehør til eftermontering i GLC SUV
 
 

GLC SUV

 

Lad teknologien passe på dig.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega. Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

 
 

Mål på GLC SUV.

Forenden på GLS SUV måler hhv. 1.621 og 1.890 mm i bredden og 1.639 mm i højden. Bagenden måler hhv. 1.617 og 2.096 mm i bredden. Bilens længde er 4.656 mm. Siddehøjden er 1.064 mm på førersædet og 1.005 mm på bagsædet.

 

Tekniske data.

Tekniske data på GLC SUV.

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst