Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Ny GLC SUV.

Rækkevidde:
Op til 100 km* udelukkende på strøm

 

Ydelse:
Op til 381 hk* i GLC 400 e 4MATIC

 

Dimensioner:
Længde: 4.716 cm.
Bredde: 1.890 cm.
Højde: 1.640 cm.

 

Den nye generation er den mest dynamiske SUV, Mercedes-Benz nogensinde har bygget. Den har 4MATIC-firehjulstræk som standard, og så klarer plug-in hybrid-versionen over 100 kilometer på en enkelt opladning.

 

Den nye GLC præsenteres i Danmark senere på året.

Vil du køre GLC SUV denne sommer, så kan du stadig nå at få fat i den nuværende model.

 

 

Designet er i detaljen.

Den ny GLC SUV byder på et endnu mere sportsligt design med klare linjer og dynamiske proportioner. Diamantgrillen ligner på afstand sig selv, men rykker man tættere på, står det klart, at fronten er prydet af stjerner.

 

Det nye lygtedesign bidrager til et endnu mere skarpt design, mens den nye kølerhjelm med konturer understreger det dynamiske udtryk.

 

Trinbrættet er re-designet i en mere organisk form, mens fælgene kan vælges i størrelser fra 18” – 20”.

 

Velkommen i det digitale cockpit.

I den nye kabine bliver du mødt af en digital oplevelse uden sidestykke, hvor den nyeste generation af MBUX agerer som din personlige assistent og selv genkender dine foretrukne radiostationer, afspilningslister eller navigationsruter via individuelle brugerprofiler.

 

Bilen kan vælges med en horisontal skærm bag rattet og en lodret skærm i midten, hvor du altid har let adgang til de mest anvendte funktioner.

 

Er du til innovativ teknologi, er du til GLC.

Den nye GLC SUV gemmer på et væld af innovative teknologier. Fx kan bilen vælges med aktiv bagakselstyring, hvor det bagerste hjulsæt drejer modsat af forhjulene ved lave hastigheder for at give føreren endnu mere manøvredygtighed. Ved højere hastigheder drejer baghjulene i samme retning for at give endnu mere stabilitet og komfort fx på motorveje.

 

DIGITAL LIGHT giver optimale lysforhold, som selv aktivt tilpasser sig omgivelserne og øvrige trafikanter. HD-systemet fungerer i praksis som en projekter, der også tager hensyn vejbanen og vejrforholdene.

 

Op til 100 km på ren strøm.

Den nye GLC SUV fås naturligvis også som veloplagt plug-in-hybrid, hvor den elektriske motor kan kombineres med enten en højeffektiv benzin- eller dieselmotor.

 

Uanset kombinationen får du op til 100 km* på en fuld opladning af bilens 31,8 kWh store batteri. Det betyder, at langt de fleste faktisk kan køre på ren el til hverdag og kun køre med forbrændingsmotoren, når de ekstra lange ture kalder.

 
 

 

Er du interesseret?

 

GLC SUV – det med småt.

*Alle tekniske oplysninger (om strømforbrug, rækkevidde, effekt, drejningsmoment, rekuperation samt ydelser) er foreløbige og beregnet internt i henhold til bestemmelserne i certificeringsmetoden „WLTP-kontrolmetode“. Der foreligger indtil nu hverken bekræftede værdier fra TÜV eller en EF-typegodkendelse og heller ikke nogen konformitetsattest med officielle værdier. Der kan forekomme afvigelser mellem oplysningerne og de officielle værdier.

 

Kontakt mig venligst

Kontakt mig