Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny GLA SUV.

 

GLA’en kan ikke sættes i bås.

For hver ny generation af biler tager Mercedes-Benz et skridt mod højere ydelse, større sikkerhed og nyt, lækkert design.

 

Mercedes GLA Offroader er ingen undtagelse. GLA’en er blevet yderligere raffineret, og den er uden sammenligning den mest sporty offroader i sin klasse.

 

Nysgerrighed og eventyrlyst står bogstaveligt talt skrevet i ansigtet på GLA. Med den markante kølergrill og den imponerende stødfanger har den nu en endnu mere kraftbetonet udstråling.

 

Crossover i særklasse.

Som udgangspunkt er GLA Offroader i standardudgaven udstyret med mange enestående detaljer, både tekniske og designmæssige. Prikken over i’et sætter du imidlertid selv ved valg mellem tre designlinjer; Style, Urban eller AMG.

 

Kabinen i en Mercedes GLA Offroader lader intet tilbage at ønske. Den er rummelig med en designmæssig finish af højeste klasse. Du kan supplere med navigation, moderne netværkstjenester og køreassistentsystemer, som gør kørslen til den rene leg.

Originalt tilbehør til eftermontering i GLA
 

Køreglæden er i fokus.

Med firhjulstrækket 4MATIC er du sikret de mest optimale og dynamiske køreegenskaber, og det fås til mange motorvarianter, så du kan optimere din kørsel og glæde dig til endnu større oplevelser.

 

Du kan vælge mellem en lang række forskellige motorer i diesel- eller benzinversion med hver deres kvaliteter.

GLA Offroader fås med to forskellige gearkasser; en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins automatgearkasse 7G-DCT.

 

Stol trygt på teknologien.

For Mercedes-Benz er sikkerhed alfa og omega.

 

Derfor har der igennem mange år været et målrettet fokus på at udvikle sikkerhedsteknologier, der kan sikre ulykkesfri kørsel.

 

En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv. En række sensorer analyserer hele tiden din kørsel og advarer dig om afvigelser, der kan have indflydelse på sikkerheden.

 

Høj ydelse og hensyn til miljøet.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

 

Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnorme.

 

Bilen skal afspejle, hvem du er.

De tre tilgængelige udstyrslinjer gør det muligt for dig at give bilen det sidste finish, som gør den 100% din. AMG Line tegner et sporty og dynamisk billede, Urban er mere statelig, mens Style er både elegant og strålende.

Udstyr og tilbehør
 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst