Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz G-klasse.

 

Design – bygget på stolte traditioner.

Designet i en G-Klasse bygger på stolte traditioner. Den har ikke forandret sig meget gennem årene, og det er helt bevidst. Sådan skal en G-Klasse se ud, med små justeringer, naturligvis, for den følger med tiden, ikke mindst når det handler om sikkerhed og miljø.
Det er en robust bil, der signalerer, at den kan klare det hele.

Også indvendig kan man mærke, at det er en bil i særklasse. Eksklusive udstyrsdetaljer, moderne teknik og funktionelle betjeningselementer sikrer en stærk fornemmelse for kvalitet, og den fine forarbejdning giver den samtidig et strøg af luksus.

Se priser på Mercedes-Benz G-Klasse
 

Sikkerhed – vælg en bil som kan tænke selv.

Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed på vejen. Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer vi tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv og ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere. Mercedes-Benz’ designere har udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som advarer, hvis kørslen afviger fra normalen.

 

Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille.

Download G-Klasse brochure her
 

Driveline & undervogn.

G-Klasse kan færdes i alt terræn. Ubesværet, let og fuld af power. Fremdriften sikres i dieselmodellen af en 6-cylindret motor, der er både økonomisk og effektiv og imponerer med lave emissionsværdier.

 

I benzinversionen begejstres selv de største bilentusiaster af den 8-cylindrede biturbmotorer, som garanterer dig maksimal fremdrift i alle typer terræn, og som også findes i en 12-cylindret gave.

 

G-Klasse fås med to forskellige gearkasser; en 7-TRONIC PLUS og en AMG SPEEDSHIFT PLUS 7-G TRONIC.

 

Med et permanent firhjulstræk er du sikret de mest optimale og dynamiske køreegenskaber både on- og offroad. Det handler alt sammen om at give dig den mest optimale køreoplevelse.

 

Vi tænker miljø i alle dele af processen.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og samtidig reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

 

Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen.

 

Udstyr & tilbehør – sæt dit personlige præg på bilen.

G-Klasse er fra fabrikken i Graz udstyret med omfattende standardudstyr.

 

Herefter kan du supplere med et udvalg af udstyrspakker, så bilen bliver tilrettet præcist til dit behov.

 
 

Tager dig med på de store eventyr.

G-Klasse bliver håndfremstillet i byen Graz, og sådan har det været i mere end 35 år. Produktionen tager mere end 100 mandetimer, hvilket er tre gange så mange som en maskinfremstillet bil. Det mærkes i hver eneste af bilens detaljer.
Forenden på G-Klasse måler hhv. 1.515 og 1.867 mm i bredden og 1.954 mm i højden. Bagenden måler hhv. 1.515 og 2.057 mm i bredden. Bilens længde er 4.672 mm. Siddehøjden er 1.072 mm på førersædet og 1.015 mm på bagsædet.

Flere mål
 

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst