Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Elektrisk luksus med plads til alle.

Rækkevidde:

Op til 600 km udelukkende på strøm (WLTP).

 

Ydelse:

Op til 360 hk* i EQS 450+ SUV

 

Dimensioner:

Længde: 5.125 cm.

Bredde: 1.959 cm.

Højde: 1.718 cm.

 

Den nye EQS SUV præsenteres i Danmark senere på året.

 

 

Født elektrisk.

EQS SUV er den tredje model, som er baseret på den nye platformsarkitektur fra Mercedes-Benz, der er designet specifikt til elektriske modeller. Bilen tilbagelægger hele 600 km på en fuld opladning, før du igen skal lade batteriet. Når det er tid, kan du nyde godt af, at batteriet kan lades med op til 200 kW.

 

Luksus i praksis.

EQS SUV er ikke blot hul luksus, men står samtidig for praktik i hverdagen. Både forsæder og anden sæderække kan justeres elektronisk i den rummelige kabine, så du let kan maksimere benplads eller udvide bagagerummet fra 645 liter til 880 liter – eller helt op til 2.100 liter, når bagsæderne lægges ned. Samtidig kan du vælge bilen med en tredje sæderække, som kan foldes sammen, så det går i ét med gulvet i bagagerummet.

 

Nye dimensioner med offroad-referencer.

EQS SUV deler akselafstand med EQS sedan, men er hele 200 mm højere, hvormed de SUV-karakteristiske dimensioner trækker klare offroad-referencer i den nye, rummelige model. Endnu en klar indikator er 4MATIC firhjulstrækket og de specifikke offroad-køreprogrammer, som kan vælges i bilens kabine.

 

Zero-layer betjening i MBUX.

I kabinen kan du vælge MBUX Hyperscreen, som er en stor skærm, der breder sig hele vejen på tværs af kabinen og præsenterer de vigtigste funktioner i det såkaldte ”zero-layer” design. Hele ideen er, at du slipper for at navigere dybt i diverse menuer, men i stedet kan finde de vigtigste funktioner direkte på skærmen.

 

MBUX understøtter i EQS SUV stemmestyring på hele 27 forskellige sprog. Herunder også dansk tale.

 

Komfort når det er bedst.

Der er ikke sparet på komforten i EQS SUV. Som standard leveres bilen nemlig med både AIRMATIC luftaffjedring, som automatisk tilpasser støddæmperne efter hastighed og underlag for at sikre dig den silkebløde køreoplevelse.

 

Samtidig arbejder baghjulene aktivt med, når du drejer på rettet. Ved høje hastigheder drejer baghjulene nemlig synkront med forhjulene, så bilen i praksis kører sidelæns ved eksempelvis vognbaneskift. Ved lave hastigheder drejer baghjulene derimod modsat af forhjulene, og dermed reduceres bilens vendediameter betragteligt.

 

Klarsyn.

DIGITAL LIGHT forlygterne er allerede kendt fra EQS, EQE og S-Klassen. Lygterne leverer ultrapræcis lysfordeling takket være et omfattende sensorsystem og intelligent styring af 1,3 millioner mikrospejle i hver forlygte.

Lygterne tilpasser sig automatisk vejens forløb og omgivelserne samtidig med, at de tager hensyn til øvrige trafikanter.

 

 

Er du interesseret?

 

EQS SUV – det med småt.

*Alle tekniske oplysninger (om strømforbrug, rækkevidde, effekt, drejningsmoment, rekuperation samt ydelser) er foreløbige og beregnet internt i henhold til bestemmelserne i certificeringsmetoden „WLTP-kontrolmetode“. Der foreligger indtil nu hverken bekræftede værdier fra TÜV eller en EF-typegodkendelse og heller ikke nogen konformitetsattest med officielle værdier. Der kan forekomme afvigelser mellem oplysningerne og de officielle værdier.

 

Kontakt mig venligst

Kontakt mig