Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny Mercedes-Benz EQC.

 

En ny el-drevet æra.

Fuldt elektrisk, nærmest lydløs og emissionsfri lokalt. En fascinerende køreoplevelse, som du kan nyde helt ubekymret. Takket være helt nye mobilitetstjenester og køresikkerhed på højeste Mercedes-Benz niveau.

Læs mere om EQC
 

Moderne og eksklusiv.

Den ny EQC byder dig velkommen med nyt progressivt interiør. Mange interiørdetaljer, indtræksmaterialer og farver er udviklet eksklusivt til EQC og understreger bilens unikke karakter. Instrumentdisplayet og medie-displayet kombineres til et widescreen-cockpit under elegant glas. En fantastisk moderne og eksklusiv fornemmelse.

Læs mere om design
 

Bekymringsfri kørsel.

Fjern- og navigationstjenesterne samler tjenester vedrørende elektrisk kørsel – bl.a. med ruteplanlægning og tilgængeligheden af ladestationer. Desuden er det nemt og bekvemt at styre opladningstider og forklimatisering på afstand.

 

For at gøre det muligt også at nå destinationer længere væk med endnu færre bekymringer er EQC udstyret med aktiv aktionsradiusovervågning: Via den haptiske speederpedal holdes føreren inden for det optimale hastighedsområde for at opnå den maksimale aktionsradius.

Læs mere om opladning og rækkevidde
 

Din bil din frihed.

MBUX giver brugeren størst mulig frihed til at betjene alle funktioner på den måde, der er mest komfortabel for den enkelte. F.eks. ved hjælp af dit naturlige sprog eller intuitive berøringer. I den ny EQC er mediedisplayet udført som touchscreen, og i midterkonsollen er der desuden integreret en touchpad, der reagerer på bevægelser med en og flere fingre samt håndskrift.

Læs mere om komfort

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book prøvetur
Kontakt mig venligst