Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny E-Klasse stationcar.

 

Intelligent og fleksibel.

Den ny E-Klasse stationcar er den eksklusive sammensmeltning af robusthed, geniale opbevaringsløsninger og god stil. Mercedes-Benz er altid gået forrest, når det handler om stationcars.

 

Den første eksklusive af sin slags var en Mercedes, og processen med at udvikle nye geniale detaljer stopper aldrig. Den nye Mercedes E-Klasse er mere fleksibel end nogensinde før, hvilket gør den til en perfekt partner i hverdagen, uanset om det er som familiebil eller til jobbet.

 

Indretter sig efter dit behov.

E-Klasse er en stor bil med plads til det hele, men de enkle og smukke linjer i designet, får den til at fremstå let og elegant. Designet tegner en moderne stil uden at glemme sin oprindelse og bevarer således en kraftfuld front, et hækparti, der fremhæver bilens bredde, og en taglinje, der er inspireret af en coupémodel.

 

Indvendig er det mere end noget andet den store fleksibilitet, der kendetegner E-Klasse stationcar, kombineret med et interiør, der udstråler høj klasse. Det eksklusive indtryk kan yderligere understreges ved at vælge materialer som læder og åbenporet træ.

 

Bilens nye sædekoncept gør bilen mere komfortabel end nogensinde.
Bagagerummet rummer 1.820 liter og kan deles på forskellige måder, alt efter dagens gøremål. Ryglænet kan således deles i forholdet 40/20/40, og sæderne kan lægges automatisk ned på et øjeblik. Har du brug for flere siddepladser, kan der skabes yderligere to ved hjælp af klapsæder, der fungerer som tredje sæderække.

Originalt tilbehør til eftermontering i E-Klasse stationcar
 

Tilbyder dig maksimal komfort.

En Mercedes-Benz er synonym med motorkraft. Den går vi aldrig på kompromis med. Vi går til gengæld heller ikke på kompromis med de hensyn, vores biler skal tage til miljøet. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.

 

Undervognen på E-Klasse stationcar afstemmes til den enkelte model. Allerede i standardmodellen vil du opleve en undervogn, der skaber en perfekt balance mellem sportslighed og komfort. Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse, sikkerhed og kørekomfort sikres gennem en lang række unikke teknologier.

 

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge en Mercedes E-Klasse stationcar AMG Performance med firhjulstrækket 4MATIC. Det sikrer optimal balance mellem dynamik, traktion og effektivitet i alle køresituationer. Med Antispinregulering ASR undgår du, at hjulene spinder, når du accelererer.

 

Alt efter den valgte model, fås E-Klasse stationcar med en 6-trins manuel gearkasse eller en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC, der giver dig effektivitet, komfort og dynamik på et helt nyt niveau.

 

Sæt dit personlige præg på bilen.

Din bil er en del af din personlighed. Derfor er det så vigtigt, at du kan være med til at sætte dit helt eget præg på lige netop din bil. Af samme grund skaber Mercedes-Benz en standardmodel, som kan gøres til din gennem valg af forskelligt ekstraudstyr og udstyrslinjer, der skaber ekstra komfort. Hvis du vælger de aktive multikontursæder med ENERGIZING-massage og –køredynamikfunktion, kan både du og dine passagerer bl.a. vælge mellem otte massageprogrammer, der øger jeres velbefindende på turen.

Til E-Klasse stationcar har vi udviklet tre udstyrslinjer, der gør bilen hhv. Mere eksklusiv, mere dynamisk eller mere sportslig. Exclusive, Avantgarde og AMG Line.

 

Designo er et eksklusivt individualiseringsprogram både inden- og udendørs, der blandt andet omfatter flere unikke lakeringer i høj kvalitet. Du kan vælge mellem metallic- og bright-lakeringer samt silkematte magno-overflader – fælles for dem er, at de altid rammer den rigtige tone.
E-Klasse stationcar leveres med letmetalfælge i et utal af variationer alt efter model og smag, eksklusive indtræk og yderligere udsøgte detaljer.

 

Mercedes-Benz skaber en renere verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet, og E-Klasse indeholder helt nye effektivitetsteknologier. Det gælder for eksempel en brændstofbesparende drivline, en optimal aerodynamik og en let konstruktion.

 

Alle motorer i E-Klasse opfylder EURO 6-udstødningsnormen og er udstyret med den unikke BlueEFFICIENCY-teknologi, som bidrager til at optimere brændstofforbruget og reducere emissionen på én og samme gang.
Herudover er bilen udstyret med ECO start/stop-funktion samt en animeret ECO-visning i multifunktionspanelet, der motiverer dig til at køre økonomisk ved løbende at give dig feedback på din kørestil.

 

Muligheden for at vælge en plug-in-hybridmotor er endnu et af Mercedes-Benz’ kvalificerede bud på en renere verden. En kombination af elmotor, optimeret aerodynamik, genvinding af bevægelsesenergi og letløbsdæk gør hybridmotoren til en af de mest effektive i forhold til forbrug og CO2-emission.

 

Sikkerhed frem for alt.

Mercedes-Benz og sikkerhed er nærmest synonymer. De sidste 10 år har fabrikkens designere målrettet arbejdet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

Der findes som ekstraudstyr en lang række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

 
 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst