Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny E-Klasse sedan.

 

Bilen, der kører dig ind i fremtiden.

Hos Mercedes-Benz stopper udviklingen aldrig. Hver dag året rundt arbejder vores udviklere på at optimere de forskellige biler, så de bliver sikrere, sjovere, mere økonomiske og smukkere at køre i. Den nye E-Klasse er resultatet af en helt ny designfilosofi hos Mercedes-Benz. En moderne luksusbil med en sporty sjæl, der ikke matches af nogen anden sedan i luksusklassen.

Originalt tilbehør til eftermontering i E-Klasse
 

Design.

Selvom der her er tale om en stor bil, sørger den elegante designlinje for, at bilen fremstår elegant og let. Den langstrakte motorhjelm, de opretstående forlygter og den bredt betonede front giver bilen et udtryk, der på én gang er stilfuldt og sportsligt.

 

Tre forskellige udstyrslinjer gør det muligt for dig at understrege enten bilens eksklusive look, dens dynamiske profil eller dens sporty sjæl. Exclusive, Avantgarde og AMG Line.

 

 

Lethed og elegance videreføres i bilens kabine med lige linjer, et gennemført formsprog og lækre materialer, som skaber en følelse af rummelighed og komfort.

 

Kabinelyspakken skaber som standard en behagelig stemning i kabinen og gør det nemt for passagererne at orientere sig, ligesom THERMATIC sørger for individuel klimakomfort for fører- og forsædepassager og forbedrer luftkvaliteten i bilen med finstøv-og aktivkulfilter.

 

Benzin, diesel eller plug-in-hybridteknologi.

En Mercedes-Benz er synonym med motorkraft. Den går vi aldrig på kompromis med. Vi går til gengæld heller ikke på kompromis med de hensyn, vores biler skal tage til miljøet. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.

E-Klasse sedan fås med både diesel- og benzinmotorer, men også en alternativ plug-in-hybridteknologi (kun til E 350 e), der kan køre op til 33 km udelukkende på strøm med en hastighed på op til 130 km/t.

 

Undervognen på E-Klasse sedan afstemmes til den enkelte model. Allerede i standardmodellen vil du opleve en undervogn, der skaber en perfekt balance mellem sportslighed og komfort.
Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse, og sikkerhed og kørekomfort sikres gennem en lang række af unikke teknologier.

 

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge en E-Klasse sedan AMG Performance med firhjulstrækket 4MATIC. Det sikrer optimal balance mellem dynamik, traktion og effektivitet i alle køresituationer.
Med Antispinregulering ASR undgår du, at hjulene spinder, når du accelererer, og på samme måde modvirker det elektroniske stabiliseringsprogram ESP ®, at bilen skrider ud i kritiske situationer.

 

Alt efter den valgte model, fås E-Klasse sedan med en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC.

 

Mange års målrettet arbejde giver tryghed.

Mercedes-Benz og sikkerhed er nærmest synonymer. De sidste 10 år har fabrikkens designere målrettet arbejdet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer man tættere på målet.
En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

Mercedes-Benz skaber en renere verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilen negative påvirkning af miljøet, og E-Klasse indeholder helt nye effektivitetsteknologier. Det gælder for eksempel en brændstofbesparende drivline, en optimal aerodynamik og en let konstruktion.

 

Alle motorer i E-Klassen opfylder EURO 6-udstødningsnormen og er udstyret med den unikke BlueEFFICIENCY-teknologi, som bidrager til at optimere brændstofforbruget og reducere emissionen på én og samme gang.
Herudover er bilen udstyret med ECO start/stop-funktion samt en animeret ECO-visning i multifunktionspanelet, der motiverer dig til at køre økonomisk ved løbende at give dig feedback på din kørestil.

 

Muligheden for at vælge en plug-in-hybridmotor er endnu et af Mercedes-Benz’ kvalificerede bud på en renere verden. En kombination af elmotor, optimeret aerodynamik, genvinding af bevægelsesenergi og letløbsdæk gør hybridmotoren til en af de mest effektive i forhold til forbrug og CO2-emission.

 

Lad bilen fortælle, hvem du er.

En bil er ikke bare en bil. Det er din forlængede personlighed. Derfor er det så vigtigt, at du kan være med til at sætte dit helt eget præg på lige netop din bil. Af samme grund skaber Mercedes-Benz en standardmodel, som kan gøres til din gennem valg af forskelligt ekstraudstyr og udstyrslinjer, der skaber ekstra komfort.

 

Hvis du vælger de aktive multikontursæder med ENERGIZING-massage og –køredynamikfunktion, kan både du og dine passagerer bl.a. vælge mellem otte massageprogrammer, der øger jeres velbefindende på turen.

 

Designo er et eksklusivt individualiseringsprogram både inden- og udendørs, der blandt andet omfatter flere unikke lakeringer i høj kvalitet. Du kan vælge mellem metallic- og bright-lakeringer samt silkematte magno-overflader – fælles for dem er, at de altid rammer den rigtige tone.

 

E-Klasse sedan leveres med letmetalfælge i et utal af variationer alt efter model og smag, eksklusive indtræk og yderligere udsøgte detaljer.

 
 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst