Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny E-Klasse sedan.

 

Bilen, der kører dig ind i fremtiden.

Hos Mercedes-Benz stopper udviklingen aldrig.

 

Den ny E-Klasse sedan giver dig alt, hvad du har brug for: Plads, komfort, sikkerhed og banebrydende innovation.

 

Det mere dynamiske design, gennemtænkte sikkerhedsfeatures, et digitalt cockpit, MBUX og avancerede komfortfeatures sætter et nyt benchmark i luksusklassen.

 

Mercedes-Benz E-Klasse – Designet over dem alle.

Selvom der her er tale om en stor bil, sørger den elegante designlinje for, at bilen fremstår elegant og let. Den langstrakte motorhjelm, de smalle forlygter og den bredt betonede front giver bilen et udtryk, der på én gang er stilfuldt og sportsligt.

 

Tre forskellige udstyrslinjer gør det muligt for dig at understrege enten bilens eksklusive look, dens dynamiske profil eller dens sporty sjæl. Exclusive, Avantgarde og AMG Line.

 

 

Lethed og elegance videreføres i bilens kabine med lige linjer, et gennemført formsprog og lækre materialer, som skaber en følelse af rummelighed og komfort.

 

Benzin, diesel eller plug-in-hybridteknologi.

En Mercedes-Benz er synonym med motorkraft. Den går vi aldrig på kompromis med. Vi går til gengæld heller ikke på kompromis med de hensyn, vores biler skal tage til miljøet. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.

 

E-Klasse sedan fås med både diesel- og benzinmotorer, men også alternative benzin og diesel plug-in-hybridteknologi modeller.

 

Undervognen på E-Klasse sedan afstemmes til den enkelte model. Allerede i standardmodellen vil du opleve en undervogn, der skaber en perfekt balance mellem sportslighed og komfort.
Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse, og sikkerhed og kørekomfort sikres gennem en lang række af unikke teknologier.

 

Mange års målrettet arbejde giver tryghed.

Mercedes-Benz og sikkerhed er nærmest synonymer. De sidste 10 år har fabrikkens designere målrettet arbejdet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel.
Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Når det gælder sikkerhed, har Mercedes-Benz altid spillet en vigtig rolle som frontløber. Og denne erfaring er også tydelig i den ny E-Klasse sedan. En lang række assistent- og sikkerhedssystemer er med direkte fra fabrikken og hjælper dig med at være opmærksom.

 

Mercedes-Benz skaber en renere verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilen negative påvirkning af miljøet, og E-Klasse indeholder helt nye effektivitetsteknologier. Det gælder for eksempel en brændstofbesparende drivline, en optimal aerodynamik og en let konstruktion.

 

De intelligente hybridteknologier med økonomiske forbrændingsmotorer og effektive elmotorer sørger for mindre emission. Således kan man allerede i dag køre lokalt emissionsfrit i byen, samtidig med at komforten er uændret på lange strækninger.

 

Lad din E-Klasse fortælle, hvem du er.

En bil er ikke bare en bil. Den er en del af din personlighed. Derfor er det så vigtigt, at du kan være med til at sætte dit helt eget præg på lige netop din bil.

 

Af samme grund skaber Mercedes-Benz en standardmodel, som kan gøres til din egen, gennem valg af forskelligt ekstraudstyr og udstyrslinjer, der skaber ekstra komfort.

 

E-Klasse sedan leveres med letmetalfælge i et utal af variationer alt efter model og smag, forskellige eksteriørpakker, eksklusive indtræk, teknologisk udstyr og yderligere udsøgte detaljer.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på en prøvetur og rådgivning.

 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst