Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny E-Klasse coupé.

 

Moderne elegance.

E-Klasse coupé er en bil, der til perfektion udtrykker Mercedes-Benz’ nye designfilosofi, som forener moderne stil og elegant sportslighed.

 

Det er en atletisk og forførende bil, der på en diskret og stilfuld måde tiltrækker sig opmærksomhed fra alle, der spotter den i trafikken.

 

Nyt stilikon tegner fremtiden.

Mercedes-Benz E-Klasse coupé har perfekte proportioner og alle forudsætninger for at blive et stilikon.

 

Coupédesignet forener kraftfulde konturer med tidløst moderne linjer, hvilket især kommer til udtryk i forbindelse med den sportslige AMG udstyrslinje.

 

Hvert eneste blikfang på den ny E-Klasse coupé har en dynamisk sportslig udstråling.

 

Den elegante diamantgrill giver sammen med stødfangeren, der går langt ned foran, bilen et markant ansigt.

 

Perfekt kombination af komfort og sportslighed.

Kraftfulde motorer, justérbare undervogne og 4MATIC firehjulstræk som ekstraudstyr gør den ny E-Klasse coupé mere dynamisk end nogensinde.

 

Du bestemmer selv, hvordan din E-Klasse coupé skal afstemmes. På den måde får du den perfekte kombination af luksuriøs komfort og dynamisk sportslighed.

 

Din E-Klasse ser frem til at assistere dig.

MBUX er din bils svar på en Chief Digital Officer. Den ny E-Klasse coupé har et ultramoderne infotainmentsystem i det nye digitale cockpit med adskillige innovative funktioner som eksempelvis stemmestyring og augmented reality.

 

For at du kan finde dig til rette i komplekse trafiksituationer, forbinder MBUX augmented reality (ekstraudstyr) den virtuelle verden med den virkelige.

 

Teknikken viser grafiske navigations- og trafikoplysninger i live-billeder, så du kommer hurtigt og sikkert frem til din destination uden stress.

 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst