Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny E-Klasse coupé.

 

Moderne elegance.

E-Klasse coupé er en bil, der til perfektion udtrykker Mercedes-Benz’ nye designfilosofi, som forener moderne stil og elegant sportslighed.

 

Det er en atletisk og forførende bil, der på en diskret og stilfuld måde tiltrækker sig opmærksomhed fra alle, der spotter den i trafikken.

 

Nyt stilikon tegner fremtiden.

Mercedes-Benz E-Klasse coupé har perfekte proportioner og alle forudsætninger for at blive et stilikon. Et markant frontdesign og et atletisk bagparti, der viser muskler, er perfekt balanceret, så det samlede udtryk er både kraftfuldt og let.

 

Den elegante diamantgrill giver sammen med stødfangeren, der går langt ned foran, bilen et markant ansigt.

Bilens udendørs stil føres videre i cockpittet. Her understreges det sporty udtryk bl.a. i et instrumentpanel med integreret farvedisplay og luftdyser i Silver Shadow.

 

Perfekt kombination af motorkraft og miljøhensyn.

Forventningen til en Mercedes-Benz er, at den er kraftfuld og kan bevæge sig hurtigt på vejen. E-Klasse coupé skuffer heller ikke her. Samtidig er der tale om moderne teknologi, som udover at byde på stor motorkraft også er udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.
E-Klasse coupé fås med både diesel- og benzinmotor.

 

Undervognen på E-Klasse coupé tilpasser sig din kørestil, uanset om den er sporty eller komfortabel.
Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse, sikkerhed og kørekomfort sikres gennem en lang række unikke teknologier.

 

Alt efter den valgte model, tilbyder Mercedes-Benz en 6-trins manuel gearkasse eller en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC.
Uanset om du er til manuel eller automatisk, så vil du opleve et gearskifte, der er harmonisk, behageligt og hurtigt accelererende.

 

Vi har fokus på sikkerheden.

Mercedes-Benz og sikkerhed er nærmest synonymer. De sidste 10 år har fabrikkens designere målrettet arbejdet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere. En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

Der findes som ekstraudstyr en lang række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

 

Moderne teknologi skaber en renere verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet, og E-Klassen indeholder helt nye effektivitetsteknologier. Det gælder for eksempel en brændstofbesparende drivline, en optimal aerodynamik og en let konstruktion.

 

Alle motorer i E-Klassen opfylder EURO 6-udstødningsnormen og er udstyret med den unikke Blue Tec., som bidrager til at optimere brændstofforbruget og reducere emissionen på én og samme gang.

 

Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning. Det skyldes anvendelsen af allergivenlige komponenter og materialer og et fokus på luftkvaliteten i kabinen.

 

Gør bilen til din egen.

En bil er ikke bare en bil. Det er din forlængede personlighed. Derfor er det så vigtigt, at du kan være med til at sætte dit helt eget præg på lige netop din bil. Af samme grund skaber Mercedes-Benz en standardmodel, som kan gøres til din gennem valg af forskelligt ekstraudstyr og udstyrslinjer, der skaber ekstra komfort. Hvis du vælger de aktive multikontursæder med ENERGIZING-massage og –køredynamikfunktion, kan både du og dine passagerer bl.a. vælge mellem otte massageprogrammer, der øger jeres velbefindende på turen.

 

Designo er et eksklusivt individualiseringsprogram både inden- og udendørs, der blandt andet omfatter flere unikke lakeringer i høj kvalitet. Du kan vælge mellem metallic- og bright-lakeringer samt silkematte magno-overflader – fælles for dem er, at de altid rammer den rigtige tone.

E-Klassen leveres med letmetalfælge i et utal af variationer alt efter model og smag, eksklusive indtræk og yderligere udsøgte detaljer.

 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst