Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 11.00
Gå til service & værksted

Ny E-Klasse cabriolet.

 

En bil i eksklusiv topform.

Hver dag året rundt arbejder udviklerne hos Mercedes-Benz på at optimere de forskellige biler, så de bliver sikrere, sjovere, mere økonomiske og smukkere at køre i.

 

Placerer sig helt i front, også ude på vejene. Den ny E-Klasse cabriolet forener alle sedanmodellens fordele med sportslige cabrioletdyder.

 

Et design med klare linjer kombineret med fokus på komfort og smarte nyheder gør dine køreture til sansemæssige højdepunkter.

 

Udvid cabrioletsæsonen til hele året.

E-Klasse cabriolet er en udtryksfuld bil, der vækker opsigt, hvor den end færdes. Det fuldendte design er karakteriseret ved et muskuløst frontparti, og den elegante cabriolet-silhuet krones af en klassisk stofkaleche. Den betjenes let og enkelt og kan åbnes og lukkes med en fjernbetjening, der er indbygget i nøglen.

 

En cabriolet, der kan bruges hele året rundt, giver dig maksimal komfort med åben kaleche og sedanlignende ro med lukket kaleche. Den automatiske akustikkaleche i stof sikrer en enestående støjisolering, så du ikke behøver at gå på kompromis.

 

Tilpasser sig din kørestil.

Bestem selv, hvordan din dag skal føles. Rattet i den ny E-Klasse cabriolet er blevet grundigt opdateret og forenklet.

 

 

Det brede digitale cockpit giver dig et enestående overblik, når du skal køre og DYNAMIC SELECT giver dig mulighed for at vælge lige nøjagtigt de køreegenskaber der passer dig bedst.

 

 

Din bil, dine præferencer.

MBUX fungerer som din egen personlige assistent. Det digitale cockpit giver dig adgang til alle bilfunktioner, informationer og endda en augmented reality-funktion (ekstraudstyr) til nem og intuitiv navigation.

 

Du kan selv vælge, hvordan du vil betjene den ny E-Klasse cabriolet: Med touchscreen, med stemmestyring eller med bevægelsesregistrering.

 

Iscenesæt interiøret helt efter dine personlige præferencer eller den aktuelle stemning. Med ambientebelysningens 64 farver kan du skabe fascinerende farveuniverser, der skifter dynamisk eller oplyser flere områder i forskellige farver.

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst