Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny E-Klasse cabriolet.

 

En bil i topform.

Hver dag året rundt arbejder udviklerne hos Mercedes-Benz på at optimere de forskellige biler, så de bliver sikrere, sjovere, mere økonomiske og smukkere at køre i.

 

Den ny E-Klasse cabriolet lever op til alle disse parametre. Det er en moderne luksusbil, hvis sporty sjæl kun understreges yderligere af den fleksible kaleche, der får det til at føles som forår hele året.

 

Udvid cabrioletsæsonen til hele året.

E-Klasse cabriolet er en udtryksfuld bil, der vækker opsigt, hvor den end færdes. Det fuldendte design er karakteriseret ved et muskuløst frontparti, og den elegante cabriolet-silhuet krones af en klassisk stofkaleche. Den betjenes let og enkelt og kan åbnes og lukkes på 20 sekunder, mens bilen kører op til 40 km/t. Det er tilmed muligt at betjene kalechen med en fjernbetjening, der er indbygget i nøglen.

 

Bilens udendørs stil føres videre i cockpittet. Her understreges det sporty udtryk bl.a. i et instrumentpanel med integreret farvedisplay og luftdyser i Silver Shadow.
Kabinen er mere rummelig end de fleste andre cabrioleter, og der er fint plads til fire personer i de skålformede enkeltsæder med integrerede nakkestøtter.

 

Med ekstraudstyr som det innovative vindskotsystem AIRSCARF kan du køre med åben kaleche hele året og næsten tro, det er sommer uanset årstid. Vælger du en akustisk stofkaleche som ekstratilbehør, der er opbygget af lyddæmpende materialer, reduceres støjniveauet i kabinen, så det svarer til at køre i lukket bil.

 

 

Tilpasser sig din kørestil.

En Mercedes-Benz er synonym med motorkraft. Den går vi aldrig på kompromis med. Vi går til gengæld heller ikke på kompromis med de hensyn, vores biler skal tage til miljøet. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.
E-Klasse cabriolet fås med både diesel- og benzinmotor.

Undervognen på E-Klasse cabriolet er toptunet, når du modtager den. Den tilpasser sig perfekt din kørestil, uanset om den er sporty eller komfortabel.
Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse, sikkerhed og kørekomfort, som sikres gennem en lang række unikke teknologier.

 

Altid fokus på sikkerheden.

Mercedes-Benz og sikkerhed er nærmest synonymer. De sidste 10 år har fabrikkens designere målrettet arbejdet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

Active Brake Assist advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

Der findes som ekstraudstyr en lang række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

 

Moderne teknologi skaber en renere verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilen negative påvirkning af miljøet, og E-Klasse cabriolet indeholder helt nye effektivitetsteknologier. Det gælder for eksempel en brændstofbesparende drivline, en optimal aerodynamik og en let konstruktion.

 

Alle motorer i E-Klasse opfylder EURO 6-udstødningsnormen og er udstyret med den unikke Blue Tec., som bidrager til at optimere brændstofforbruget og reducere emissionen på én og samme gang.

 

Herudover er bilen udstyret med ECO start/stop-funktion samt en animeret ECO-visning i multifunktionspanelet, der motiverer dig til at køre økonomisk ved løbende at give dig feedback på din kørestil.

 

Sæt dit personlige præg.

En bil er ikke bare en bil. Det er din forlængede personlighed. Derfor er det så vigtigt, at du kan være med til at sætte dit helt eget præg på lige netop din bil. Af samme grund skaber Mercedes-Benz en standardmodel, som kan gøres til din gennem valg af forskelligt ekstraudstyr og udstyrslinjer, der skaber ekstra komfort. Hvis du vælger de aktive multikontursæder med ENERGIZING-massage og –køredynamikfunktion, kan både du og dine passagerer bl.a. vælge mellem otte massageprogrammer, der øger jeres velbefindende på turen.

 

Designo er et eksklusivt individualiseringsprogram både inden- og udendørs, der blandt andet omfatter flere unikke lakeringer i høj kvalitet. Du kan vælge mellem metallic- og bright-lakeringer samt silkematte magno-overflader – fælles for dem er, at de altid rammer den rigtige tone.
E-Klasse cabriolet leveres med letmetalfælge i et utal af variationer alt efter model og smag, eksklusive indtræk og yderligere udsøgte detaljer.

 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst