Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny CLS coupé.

 

Mercedes-Benz er mere end en bil – det er en følelse.

Det bløde gearskifte, den lynhurtige acceleration, komforten i sædet og oplevelsen af at ligge sikkert og beskyttet på vejen. At køre Mercedes-Benz handler mere end noget andet om følelser.

 

Det er oplevelsen af kvalitet, det lader sig mærke i alle detaljer. Og det er bevidstheden om, at der venter dig en oplevelse, hver eneste gang du sætter dig ind i bilen.

 

Det frembringer også følelser at nyde synet af det gennemførte design. Det karakteristiske Mercedes-Benz-design, som løbende opdateres og altid sætter nye standarder uden nogensinde at miste sin sjæl.

 

Design. Elegant fra inderst til yderst.

CLS coupés linjer er perfekt afstemte, både de ydre og de indre.

 

Den nye CLS Coupé er tredje generation af en ikonisk bil, der bygger elegant videre på den unikke sammensmeltning af design, komfort og sportslige køreegenskaber, som altid har kendetegnet CLS Coupé.

 

I formsproget tegner fremtiden sig tydeligt og afspejler Mercedes-Benz’ nye designfilosofi Sensual Purity med enkle og rene linjer og bløde kanter og hjørner. Det er skønhed i sin reneste form.

 

Indendørs fortsætter den elegante linje med et instrumentbræt, der nærmest svæver i luften, og en ambientebelysning, der kan variere i 64 forskellige farver.

 

Mercedes-Benz CLS coupé: Et ægte stilikon.

Normalt siger man, det er uhøfligt at stirre, men her må du gerne. Designet i den nye CLS coupé er nemlig så fuldendt, at det kan være vanskeligt at holde øjnene fra bilen.

 

CLS coupé blev oprindelig introduceret i 2004 som en 4-dørs coupé. Det var dengang et helt nyt bilkoncept, der kombinerede komfort og sportslighed i én og samme bil.

 

Den nye version bygger videre på den stærke kombination af gennemtænkt design, høj komfort og sportslige køreegenskaber og det gør den til en af de absolutte stilikoner fra Mercedes-Benz. Elegant og tidløs, men samtidig med kant og personlighed.

 

Driveline og undervogn.

Forskellige gearkasser tilbyder forskellige køreoplevelser. Den helt unikke 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC skifter gear næsten uden at det mærkes og høres.

 

Du har også valget mellem tre forskellige undervogne, der som standard tilbyder komfortabel affjedring og som ekstraudstyr Dynamic Body Control, der har en sporty karakter med adaptive støddæmpere både for og bag, og luftundervognen Air Body Control, der tilbyder en høj grad af køredynamik.

 

 

Endelig vælger du ved hjælp af Dynamic Select-knappen bilens køreegenskaber fra komfortabel til sporty, alt efter hvilket humør du er i, eller hvor turen går hen.

 

Sikkerhed. Sæt din lid til bilens intelligens.

Sikkerhed handler blandt andet om, hvordan bilen kan aflaste dig i stressende køresituationer som for eksempel natkørsel og tæt trafik.

 

CLS Coupé er således udstyret med det seneste inden for køreassistancesystemer; Driving Assistance, Active Distance Control DISTRONIC og Active Steering Assist.

Takket være kamera og radarsystem har bilen et præcist overblik over den omgivende trafik og kan automatisk justere farten i god tid før kurver og kryds.

 

Ved hjælp af kort- og navigationsdata analyserer bilen din kørestil, og med afstandsassistenten DISTRONIC aflaster den dig på lange afstande og i ”stop and go”-trafik.

 

Miljøvenlighed. Fra produktionen til kørsel på vejene.

Tredje generation af CLS Coupé er udstyret med helt nye benzin- eller dieselmotorer med 6 cylindre i række.

 

Indledningsvis lanceres to dieselmodeller; CLS 350 d med 4MATIC firehjulstræk og 285 hk og CLS 400 d 4MATIC med 340 hk, og én benzin; CLS 450 4MATIC med 367 hk, som er den stærkeste af de nye motorer.

 

Alle motorer har EQ Boost, en integreret elektrisk motor, der assisterer forbrændingsmotoren, når der accelereres.

 

De nye motorer med 6 cylindre i række præsterer som en 8-cylinders motor, men med væsentligt lavere brændstofforbrug.

 

Mercedes-Benz udvikler motorer med det formål at sikre køreglæde og på samme tid effektivt reducere forbrugs- og emissionsværdier. De nye motorer i CLS Coupé er ingen undtagelse.

 

Udstyr og tilbehør. Du designer selv din bil.

En Mercedes-Benz er først og fremmest karakteriseret ved stor fleksibilitet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan sætte dit eget personlige præg på netop din bil.

 

Derfor har du dels valgmulighed i forhold til en lang række af bilens detaljer, og dels kan du tilvælge lækkert ekstraudstyr.

 

 
 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst